Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

SKENER MAXBET SPORTA Gobeljić iznenađenje večeri, doktor Kanga!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kada nije imala izbora, Crvena zvezda je pružila utakmicu sezone i razbila Ferencvaroš. Gotovo sve je u igri srpskog šampiona bilo besprekorno.


Francuska: Na meču Lion – Tuluz, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 4+.


Efektni golovi bili su začin vrhunske partije crveno-belih.

Evo kako je MaxBet sport video učinak igrača Crvene zvezde.

MILAN BORJAN

Nije imao mnogo posla. Prfvu, laganu loptu uhvatio je tek sredinom prvog poluvremena. Imao sreću da njegova greška, neposredno posle prvog gola ostane nekažnjena. U nastavku imao jednu sjajnu odbranu, a kod gola nije mogao ništa. Ocena: 6.5.

MARKO GOBELJIĆ

Sigurno najviše osporavani igrač Crvene zvezde bio je iznenađenje večeri. Nije ga bilo na evropskoj sceni osim utakmice sa Pjunikom, a ove večeri se pojavio na desnom boku i oduševio, počev od one blokade glavom prvog udarca gostiju. Njegov centaršut bio je uvod u prvi gol, početkom nastavka izuzetnim dodavanjem omogućio Kataiju da pogodi cilj. U odbrani odličan. Ocena: 8.

STRAHINJA ERAKOVIĆ

Svuda ga je bilo. Stizao je da zakrpi rupe i u situacijama koje su ličile na kritične. Za delić sekunde zakasnio da spreči gol Mađara, ali taj pogodak nije njegova odgovornost. Ocena: 8.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ (do 72. minuta)

Igrao pod opterećenjem žutog kartona zbog faula na centru već u 21. minutu. Sasvim netipično za njega, povremeno ispadao iz igre, ali je u drugom poluvremenu bio besprekoran. Imao i šansu da se upiše u strelce. Ocena: 7.5.

MILAN RODIĆ

Imao je problema sa Traoreom, posebno u prvom poluvremenu. Ipak, stizao je da bude pretnja i u napadačkom delu. Bez potrebe zaradio žuti karton. Ocena: 6.5.

SEKU SANOGO (do 62. minuta)

Po običaju, odradio ogroman, a nevidljiv posao. Uspeo je da poremeti vezni red rivala i da spreči nekoliko kontranapada. Moraće da se uzdrži onakvih startova u opasnoj zoni. Posle takvog je dobio žuti karton. Ocena: 7.

GELOR KANGA (do 80. minuta)

Doktorska partija! Bio je pod stalnim pritiskom, jer su gosti znali za njegovu boljku da ume da gubi lopte tamo gde se greške ne praštaju. Sve je izdržao, savršeno dirigovao igrom, isto tako savršeno izveo penal i za kraj postigao gol koji će da se prepričava. Ovo je Kanga iz prvog mandata. Ocena: 9.

STEFAN MITROVIĆ (do 62. minuta)

Počeo pod tremom, ali je u 35. minutu reagovao kao da ima bezbroj ovakvih utakmica u nogama. Briljantno je okrenuo rivala i postigao veoma lep gol. Od njega, više nego dovoljno. Ocena: 7.5.

MIRKO IVANIĆ

Možda se od njega više očekivalo, ali je ipak stigao da začini pobedu. Posle njegovog skoka je lopta završila na ruci maea za penal koji je najavio trijumf. Imao solidan pokušaj za 5:1, ali ga je golman osujetio. Ocena: 7.

ALEKSANDAR KATAI (do 72. minuta)

Dugo je bio bez konkretnog učinka na terenu. Grešio u pasovima, ali on je igrač koga vredi čekati. Pokazao je to u 50. minutu kada je na dodavanje Gobeljića ispalio raketu u mrežu gostiju. Značiće mu ovaj meč mnogo za samopouzdanje. Ocena: 7.5.

ALEKSANDAR PEŠIĆ

Vodio silne bitke sa štopšerima Ferencvaroša i većinu je dobio. Onu skoro izgubljenu loptu iz 35. minuta pretvorio je u asistenciju za Mitrovića, ali je i pre i posle toga pritiskao poslednju liniju rivala. Pred kraj ostao bez snage, ali time nije pala senka na odličnu partiju. Ocena: 7.5.

IZMENE

SLAVOLJUB SRNIĆ (od 62. minuta)

Odradio ono zbog čega je uveden. Ocena: 6.5.

RADOVAN PANKOV (od 62. minuta)

Presporo reagovao u 71. minutu i zakasnio da spreči ubacivanje lopte u sredinu. Taj detalj je obeležio njegov učinak. Ocena: 6.

VELJKO NIKOLIĆ (od 72. minuta)

Našao se u jednoj šansi i to je bilo sve. Korektno obavio zadatak. Bez ocene.

NEMANJA MOTIKA (od 72. minuta)

Debitovao na evro sceni. Bez ocene.

IBRAHIM MUSTAFA (od 80. minuta)

Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.

TRENER

MILOŠ MILOJEVIĆ

Suočen sa hamletovskom dilemom, nije ustuknuo ni pred izostancima Milunovića i Bukarija. Poslao je ekipu u kontrolisan napad, bez srljanja i bez otvaranja “livade” za protivnika. Izmene su mu bile logične i pravovremene. Ubedljivo najbolja Zvezdina igra sezone njegova je zasluga. Ocena: 8.

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.