Budimo u kontaktu

SAUDIJSKA ARABIJA

SKLOPLJEN POSAO Fudbaler Čukaričkog se seli u Saudijsku Arabiju (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Čukaričkog (Foto: Starsport)

Skockan je angažman. Čukarički je napravio dobar posao i prodao krilnog napadača u Saudijsku Arabiju. Posle Muhameda Badamosija, drugu misiju u Aziji, imaće u nastavku sezone i Ganjanin.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Kristal Palas – Fulam, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.


Samjuel Ovusu posle godinu dana u drugom mandatu ponovo odlazi sa Banovog brda. Zanimljivo i ovoga puta će u poznatu zemlju, kada je nosio dres Al Fejhe. Novi klub je Al Holod sa kojim treba da potpiše ugovor na dve godine.

Od starta ove sezone nije imao zapaženu minutažu, pa je uprava Čukaričkog, odlučila da ga proda, a na krilnim pozicijama trener Igor Matić ima dovoljno rešenja. “Brđani” će ovim poslom zaraditi oko 500.000 evra, što je još jedan plus posle nekoliko odrađenih transfera tokom letnjeg prelaznog roka.

Samjuel Ovusu (Foto: Starsport)

Ovusu je za Čukarički odigrao 110 utakmica uz 13 golova i 15 asistencija. Belo-crni u ponedeljak neće gostovati u Kruševcu. Odlučili su da zbog zgusnutog kalendara odlože megdan na stadionu pod Bagdalom.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.