Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

“ŠKORPION” U VLASOTINCU! Da li je ovo gol sezone u svetu? Ovo što je uradio Lazar Marković ne viđa se u ligama petice! (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Majstorija kakva se ne viđa ni u ligama petice (Foto: Printskrin)

Iz vikenda u vikend svedoci smo spektakularnih golova na terenima u nižim rangovima. Ovoga puta idemo do Srpske lige Istok, tačnije do Vlasotinca, gde je domaća Vlasina bila ubedljiva (5:0) protiv Brzog Broda.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru 4+ u meču Mančester siti – Atletiko Madrid (21:00) je 3.05.


Fudbaleri domaćeg tima bili su veoma raspoloženi za igru, a bez dileme najatraktivniji momenat na meču dogodio se u 36. minutu kada je publika videla – “škorpiona”! Mladi ofanzivac Vlasine, Lazar Marković, posle centaršuta sa desne strane pokušao je i uspeo da izvede taj čuveni udarac, a celokupno zadovoljstvo izazvano ne time što je lopta na efektan način završila u golu rivala.

Publika se hvatala za glavu, ovakav gol se zaista retko viđa i na terenima najjačih evropskih šampionata, ali eto viđen je u Vlasotincu. Marković je postigao verovatno gol svoje karijere, mada sumnjamo da će da bude jedan od kandidata za “Puškaša”, nagradu koja se dodeljuje strelcu najboljeg gola u kalendarskoj godini.

Bilo kako bilo, ovo je još jedna potvrda da se na terenima nižih rangova srpskog fudbala i te kako mogu da se vide sjajni golovi i atraktivni potezi.

Pogledajte ovaj majstorski potez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by _ftblserbia (@ftbl2serbia)

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE SAMO RADONJIĆ Mrkela za MaxBet sport otkrio sa kojim je štoperom reprezentacije Srbije razgovarao o dolasku u Zvezdu!

ZVANIČNO Čović napustio Vojvodinu i otputovao u Kinu! Karijeru nastavlja u drugoligašu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.