Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

SKUP RAZVOD Parižani moraju Poketinu da plate 15 miliona evra

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Maurisio Poketino (Foto: Beta/AP)

Pari Sen Žermen i Maurisio Poketino rastaće se na kraju sezone. Iako je Argentinac vodio klub do osvajanja titule u Ligi 1 to nije dovoljno, jer je doživljen još jedan neuspeh u Ligi šampiona.


LIGA 1: U subotu od 21 igraju Monako – Brest, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.25. 


Kako piše L’Ekip, velike su šanse da u narednu sezonu “sveci” krenu sa novim trenerom, Ovaj razvod će skupo da ih košta, jer će argentinskom stručnjaku morati da isplate između 10 i 15 miliona evra na ime obeštećenja, jer je Poketinu ostala još jedna godina ugovora.

Poketino je u Pariz došao u januaru prošle godine i nalsedio je Tomasa Tuhela. Ove sezone se od njega očekivalo osvajanje Lige šampiona, ali je francuski klub zaustavljen u osmini finala od Reala. Neuspeh je doživljen i u nacionalnom Kupu, pa ovaj tim sezonu završava samo sa jednim trofejom.

Za sada se ne zna ko će da ga nasledi. Pominju se Antonio Konte, Joakim Lev, Tijago Mota i Marselo Galjardo.

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS! Pukla ljubav! Njukasl menja dresove u belo-zelene, navijači besni! Pogledajte kako izgledaju… (FOTO)

“BILD” JAVLJA: Levandovski rekao “ne” Bajernu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.