Budimo u kontaktu

ITALIJA

SLAVLJE NA JUGU Osimen ispisao istoriju

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Viktor Osimen (Foto: Beta/AP)

Slavi se već danima na jugu Italije, još od četvrtka kada je u Udinama obezbeđena titula, prva posle 33 godine i vremena Dijega Armanda Maradone. Slavilo se i ove nedelje na nekadašnjem San Paolu, a sada stadionu koji nosi ime po čudesnom Argentincu. Slavio je i Viktor Osimen.


Na meču Udineze – Sampdorija, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru 1-1.


Nigerijac je iz penala pogodio za pobedu nad Fjorentinom i tako uveličao slavlje. Na taj način, napadač Napolija postao je najefikasniji afrički fudbaler ikada u Seriji A.

Bio je to njegov 47. gol u italijanskoj eliti. Dosadašnji rekorder bio je legendarni napadač Milana, Liberijac Žorž Vea.

Viktor Osimen je u Napulj stigao leta 2020. iz Lila za 75 miliona evra. Već sada je jasno da će da bude jedna od poželjnijih meta na letnjoj fudbalskoj pijaci. Sa Napolijem ima ugovor do kraja juna 2025. i njegova vrednost je procenjena na okruglo 100 miliona evra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.