Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SLEDI MU KRAJ KARIJERE? NBA košarkaš brutalno pretukao suprugu! (FOTO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Supruga Majlsa Bridžisa (Foto: Printsreen/Twitter/NBA central)

Užasan potez američkog košarkaša mogao bi da ga košta NBA karijere. Posle ovakvog skandala, malo koji tim preko “bare” će da bude zainteresovan za njegove usluge.


NORVEŠKA: U nedelju od 18 igraju Olesund – Stromsgodset, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20. 


Košarkaš Šarlot Hornetsa, Majls Bridžis, brutalno je pretukao svoju suprugu. On je zbog nasilja u porodici uhapšen u sredu u Los Anđelesu, ali je zbog plaćanja kaucije od 130.000 dolara pušten na slobodu.

Poznati košarkaš je posle sprovedenog nasilja nad Mišel Džonson sam pozvao policiju i prijavio slučaj. Njegova supruga, sa kojom ima dvoje dece, oglasila se tim povodom na Instagramu.

– Dozvolila sam nekome da uništi naš dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da traumatizije našu decu. Neću dozvoliti da neko ko može da uradi takve stvari prođe bez da se pokaje. Neću dozvoliti ljudima da me ućutkuju i da ga štite. Neću više da ćutim jer svoju djecu cijenim više od slike koja se stvara u medijima – napisala je Mišel.

Poznato je da NBA timovi ne tolerišu ovakve stvari, pa će Majlsova karijera u najboljoj ligi sveta najverovatnije ovog leta da bude završna.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA TRAŽI BRZOG NAPADAČA Da li je ovo rešenje za Stankovića, trener crveno-belih ga zna iz Italije… (VIDEO)

NIJE OSTAO DUŽAN Prosinečki čelnike Olimpije nazvao prevarantima, navijači mu skandirali (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.