Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

SLIKA KOJA BRINE Novak se povredio? (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Novak Đoković ne igra na US Openu (Foto: Starsport)

Zbog zabrane ulaska nevakcinisanim osobama u SAD, Novak Đoković je propustio poslednji gren slem sezone US Open. Sad stiže ne baš lepa slika.


ARGENTINA Od 23 časa Kolon dočekuje Boku juniors. Slabi su gosti ove sezone, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.90.


Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj je Novak Đoković sa bandažiranim zglobom leve ruke. To je zabrinulo navijače našeg najboljeg sportiste svih vremena.

Postoji bojazan da se naš teniser povredio. Nadamo se da nije reč o težoj povredi, ako je povreda uopšte u pitanju. Novak bi sledeći turnir rebalo da igra u Tel Avivu, a on je na programu od 26. septembra.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu gde je uživao u košarkaškim utakmicama naše reprezentacije. Bio je i u Istanbulu da bodri “orlove” protiv Turske. Nije isključeno da poseti reprezentaciju Srbije i tokom prvenstva Evrope.

Potom se seli na turnir u Tel Avivu. Reč je turniru iz kategorije 250, koje je srpski as malo igrao poslednjih sezona, ali očigledno je nedostatak mečeva prelomio da se prijavi za nastup u prestonici Izraela. U Tel Avivu će igrati i Dijego Švarcman i Dominik Tim, s obzirom na to da su i njih dvojica, prema navodima iz Tel Aviva, potvrdili učešće na ovom takmičenju.

PREPORUČUJEMO:

ZVEZDI NIJE VALJAO Ohi postigao gol na debiju za Brondbi (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.