Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS Bez golova na “Čika Dači”, TSC posustaje u trci za Partizanom i Zvezdom

Darko Noveski

Objavljeno

,

Leković je bio junak Radničkog (Foto: Starsport)

U premijernom meču 18. kola Superlige Srbije na stadionu “Čika Dača”, Radnički i TSC odigrali su bez golova 0:0. Goste je remi više sapleo, jer se nadali trci za prva dva mesta.


SRBIJA Crvena zvezda od 16 časova dočekuje Mladost iz Lučana, a kvota na igru UG4+ je 1.75.


Golova nije bilo, ali u “srcu Šumadije” nije bilo dosadno, pogotovo ne u drugom poluvremnu. U prvom je TSC dva puta zapretio preko Radina i Kuveljića, ali je oba puta golman domaćina Leković intervenisao. Sa druge strane je pokušao Činedu, ali je izblokiran i Ilić je lako intervenisao.

U drugom delu TSC je imao velike šanse preko Radina i Jovanovića, ali je Lekovića ponovo bio sjajan. Gosti su i postigli jedan gol, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda u kom je neposredno pre pogotka bio Rakonjac. Radnički je najbolju šansu imao preko Bevisa, ali je na kraju ostalo 0:0.

Superliga Srbije, 18. kolo:

Subota:

Radnički Kragujevac – TSC Bačka Topola 0:0

16.00 Crvena zvezda – Mladost Lučani
18.30 Železničar Pančevo – Spartak Subotica

Nedelja:

13.00 Radnik – Voždovac
15.00 Javor – Čukarički
17.00 IMT Novi Beograd – Novi Pazar

Ponedeljak:

16.00 Radnički Niš – Partizan
18.30 Vojvodina – Napredak

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.