Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OTKRIVAMO Partizan počeo pregovore… Crno-beli žele da zadrže dva igrača!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Ranije nego inače… Mora se tako, da bi se ranije stvorila jasna slika kad je sledeća sezona u pitanju. Ništa ne sme da se prepusti slučaju. Neke stvari iz prošle sezone više ne bi trebalo da se ponove jer se na greškama uči.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Olimpijakosa protiv Bajerna je 1.90. Utakmica u Minhenu počinje u 20:30.


Poput Crvene zvezde koja je produžila ugovor sa Džoelom Bolombojem i ponudila produžetak ugovora još jednom strancu, tako je i Partizan krenuo u “sređivanje stvari”. Čine se napori da se zadrže neki igrači.

Partizan je otpočeo pregovore sa dvojicom košarkaša. Obojici ističu ugovori i želja sportskog sektora na čelu sa šefom struke Željkom Obradovićem je da oni i dalje nose crno-beli dresu. Kako MaxBet Sport saznaje u pitanju su Alen Smailagić i Pi Džej Doužer.

Centar je u Partizan stigao 2021. godine i na leto mu se završava saradnja sa crno-belima.

Željko Obradović i Alen Smailagić (Foto: Starsport)

Vidljiv je napredak u igračkom razvoju otkako je počeo da radi sa Obradovićem. Nametnuo se u finišu prošle sezone i logično je da ne žele tek tako da ga se odreknu. Pred Svetsko prvenstvo u Manili je zbog bolesti smršao devet kilograma, ušao nedovoljno spreman u sezonu, nije krenuo dobro, ali nagovestio je veliki potencijal.

Kad je Pi Džej Doužer u pitanju pokazao je da je odličan izbor.

PJ Doužer (Foto: Starsport)

U nekoliko evroligaških mečeva je vukao Partizan na svojim leđima. Protiv Efesa, Makabija i Žalgirisa je imao preko 20 poena, u četiri meča je beležio po sedam skokova, a protiv Panatinaikosa je imao osam asistencija (u proseku 3.4 po meču). Prema saznanjima našeg portala Partizan želi da potpiše novi, dvogodišnji ugovor.

13 Komentara

13 Comments

  1. xzy

    01.02.2024. at 16:01

    Ne znam samo gde je to Smailagic napredovao? Kad je dosao, na prvih nekoliko utakmica je imao preko 20 poena, niko nije mogao da ga cuva, a sad svaku drugu utakmicu je najgori. Isto kao i Kaboklo. Sto duye radi sa Zeljkom, sve slabije igra

    • Rajko

      01.02.2024. at 17:24

      Razlog slabijih igaraSmailagica u ovoj sezoni je bila bolest koju je imao u junu prosle godine.Ocekuje se da ce ooravak trajati jos neko vreme a onda ce biti kako smo navikli da ga gledamo.Vise me brine sinocna losa igra Douzera za koju ne razumem zasto i kako se dogodila.Imam utisak da ce svi doci u zeljenu formu ali da ne bude kasno.Sledece cetri utakmice ce biti presudne, bez tri pobede sanse ce nam biti umanjene.Virtus,Bajern i Efes u Areni a protiv Milana u gostima.

    • Grobar MK

      02.02.2024. at 13:38

      Pozdrav svim GROBARIMA,

      Veliki je “STRUCNJAK” ovaj tip koji stoji iza profila “xzy” !
      Nema sta “sve zna” i definitivno trebao bi pod hitno poceti da savetuje (vise no ocigledno) njegovog idejnog vodju LOPOVA i KRIMINALCA “limara” Covica !!! I bez toga imaju “fenomenalnu” kadrovsku politiku i jos “fenomenalniji izbor” , pa pogadjajaju sa Nejpijerem, Simonovicem , Tobijem …
      Daj molimo te nemoj ne zasmejavati ” dragi nas ” profilu “xzy” .
      SAMO NAPRED UPRAVO INSTITUCIJE , produzite napor i zadrzite Smajlija , Pi DZeja , Kobokla !!!!
      NAPRED PARTIZAN !!!!!

  2. Dr Terzinjo

    01.02.2024. at 16:30

    Smajlagic,o ne,pa on u Megi starter ne bi bio.Sinoc odigrao za anale,bio gori od Andjusuca koji bio u dukserici.

    • BANENCE

      02.02.2024. at 00:59

      SETITE SE STA VAM JE RADIO U NEKOLIKO TEKMI I OPET CE..MNOGO STE SE RADPRDELI A SA KOJIMGOD IGRATE PROTIVNIKOM ULAZI SLABIJI BAR BEZ DVA VAZNA KOSARKASA …A SAMO KUKATE PROZIVATE SUDIJE A NAPOVLASVENIJI STE TIM U ABA LIGI…TAKO STE I PARTIZAN DOBILI ISKLJUCIVO SUDIJSKIM ODLUKAMA….ALI NE MARI VRLO BRZO SE VIDIMO U KUPU…..PA DA CISTO PROSTUDIRAMO I SMAILAGICA I OSTALE…

  3. Realno

    01.02.2024. at 16:59

    Vidljiv je napredak da mu se sve više dere Rumenoglu i da ga ponižava pred širokim auditorijumom.Ako je lud neka ostane.

  4. Istina

    01.02.2024. at 17:04

    Kako oni to vešto žele da prikažu,kako svaki igrač kod Žoca napreduje a ne žele da vide da je polovinu igrača upropastio,između ostalih,tu je i Smajlagić među njima.Svi srbi su prikovani za klupu već 2-3 sezone,zavisi od kada su došli i imaju samo neku minijaturu.Čak ni Avramović ne bi imao zapaženu minutažu,kao što nije imao prethodne dve sezone,da nije bljesnuo u reprezentaciji pod Karijevim vodstvom i da nije produžio ugovor za duplo više kinte,pa je verovatno i minutaža ugovorom povećana.

  5. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    01.02.2024. at 18:11

    TO JE SAD NOVI PAKET OD PRVIH 30 MILKI KOJE AV DAJE SVOJIM LJIBIMCIMA JER SU GA GLASALI ,A I PRESTALI DA MU TEPAJU ONIM SLOGANOM! A OD SRBA NE DA NIKO NIJE NAPREDOVAO POD MURATOM NEGO JEDNAKO KAO POD TURCIMA!

    • Nebojsa

      01.02.2024. at 22:22

      Jesi ti psihicki dobro?

    • Mister No

      02.02.2024. at 08:36

      A koliko ti imaš godinica je li? Ko tebe dira….

    • Čika Velja

      02.02.2024. at 09:30

      Ne preskači terapiju!

  6. tudjmanova govna

    02.02.2024. at 12:41

    Ismailaga poturica da ostane da ima koga rumeni obradoglu da davi 🙂

  7. Zoran Pavlović

    02.02.2024. at 16:36

    Pred početak ovogodišnje Evrolige sam rekao – ne očekujte mnogo od Partizana, pa nećete biti razočarani. Mogu to samo da ponovim. Od igrača, Partizan ima to što ima, a neki, Panter i Ledej pre svih, ne igraju na prošlogodišnjem nivou. Pantera su očigledno svi upoznali, a Ledej je povremeno smešan, a povremeno iritantan svojom selekcijom šuteva, posebno iz reketa. Manir promašivanja nepromašivih zicera i gubljenja čistih lopti je nastavljen, a gledaoci mogu da budu skoro sigurni da će važna slobodna bacanja biti promašena. Najzad, tužno je što je u poslednjih nekoliko utakmica prva petorka kompletno crnoputa, hoću da kažem – nijednog domaćeg igrača. Pa i to malo pomaže. Još od Saše Đorđevića Partizan nije stvorio nijednog ekstra igrača ni na kojoj poziciji, a Trifunović i Koprivica su garancija da se to neće ni dogoditi u bližoj budućnosti. Žao mi je Tristana koji ima neverovatne predispozicije, ali ne napreduje. Treba raditi s njim i davati mu priliku da igra. Najzad, pojedini igrači – Kaboklo, Smajlović, Dozier… kao da ne mogu da se oduče od činjenja potpuno bezveznih, bespotrebnih, ličnih grešaka što je već mnogo puta obezvredilo čitavu Obradovićevu strategiju. I, tako dalje. Sve u svemu, stalno neki problemi zbog kojih o odlasku na final four ne treba ni razmišljati, a i ulazak u drugu fazu Lige je pod velikim znakom pitanja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.