Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SMIRUJE STRASTI Davidovac: Ne treba da se diže “hajp”, još uvek je rano za tako nešto

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Dejan Davidovac i Aleksa Avramović (foto: Starsport)

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 20.00 dočekuju Monako u okviru trećeg kola Evrolige. Crveno-beli su bili ubedljivi u prvoj rundi protiv Asvela, ali su posle toga poraženi na gostovanju Žalgirisu.


KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Engleska – Italija (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 2.15


Srpski reprezentativac i povratnik u redove beogradskog tima, Dejan Davidovac je u izjavi za klupski sajt pokušao da smiri euforiju navijača. Istakao je da je srećan zbog povratka u Zvezdu, ali da je prerano za “hajp”.

Trenera sam tek upoznao, još uvek ulazimo u priču. Ekipa je odlična, imamo dosta novih i iskusnih igrača koji su na evroligaškoj sceni dugi niz godina. Svi ih dobro znaju. Dolazili smo svi u etapama, dugo nismo uradili trening svi zajedno. Najbitnije je da se ne diže “hajp”, da se ne priča kako je ovo najbolja ekipa na svetu, za to treba vremena – rekao je popularni “Deda”, pa dodao:

Dosta toga mi je nedostajalo. Bio je to moj prvi prvi odlazak iz Srbije, pa sam se tamo našao u međuprostoru, dok se nisam snašao. Dosta toga sam uradio i osvojio sa Zvezdom. Verovatno bi došlo do zasićenja da sam ostao još u kontinuitetu. Jeste da je bilo samo godinu dana, ali to je dovoljan period da se malo razbistriš, da malo promeniš sredinu.

Podsetimo, Davidovac je 2022. napustio crveno-beli kako bi pojačao CSKA iz Moskve, ali se posle jedne sezone ovog leta vratio u Zvezdu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.