Budimo u kontaktu

EVROLIGA

RASPRIČAO SE Ataman otkrio zbog čega Panter i Mirotić nisu prešli u Panatinaikos

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Ergin Atamana je započeo novu eru u Panatinaikosu (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Poznato je da je turski stručnjak osoba “bez dlake na jeziku”. Najblaže rečeno. Ponekad njegove izjave budu kontroverzne, nefer, provokativne… Zbog toga je često sagovornik određenih medija, jer odgovori na pitanja koje često dobiju daleko odjeknu.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Fenerbahčea protiv Panatinaikosa je 1.55. Početak meča je zakazan za 19.15.


Ergin Ataman se raspričao u intervjuu za “NZT Sport”, a izjava da je razočaran time što je Erden Džan, novi trener Anadolu Efesa, ljubio ruku Željku Obradoviću, odjeknula je Evropom. Pored toga, kontroverzni trener koji sada boravi u Panatinaikosu rekao je da su na vrstu liste želja za pojačanja bili kapiten Partizana, Kevin Panter, kao i nesuđeno pojačanje istog kluba, Nikola Mirotić:

– Kevin Panter i Nikola Mirotić su bili na vrhu naše liste, ali do transfera nije došlo. Nije lako napraviti tako “fensi” transfere u Panatinaikos, koji je prošle sezone bio na 17. mestu. Zato smo doveli 60-70 odsto onoga što smo želeli. I dalje smo aktivni na tržištu. Ako nađemo dobrog strelca, procenićemo ga. O transferu Svjatoslava Mihailjuka se dosta razgovaralo na početku sezone, ali je igrač potpisao sa Boston Seltiksima. Gledamo NBA tržište trenutno – rekao je Ataman.

1 komentar

1 komentar

  1. Bečka škola

    17.10.2023. at 17:13

    PANTER DOBIO 5 MILKI JURADI,PA NIJE VALJDA ZA BADAVA ODBIO I PANATU I BARSU. NIKO NE MOŽ’ DA OATORA GLODARSKOM SPONZORU I NAJVEĆEM NAVIJAČU GLODARA,A MIROTU UPLAŠIO OD MOG KUMA STSROJKO. REKO MU DEČKO LEPO U 3,4 REČENICE, ONOO :”NISI VALJDA LUD DA IGRAŠ ZA TE NEKRSTE,ŠTO PEVAJU NA DAN ŽALOSTI! GADOVI!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.