Budimo u kontaktu

ATP

SNIMAK DANA Suze Federera i Nadala, zagrljaji Novaka i ostalih članova tima Evrope (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Rodžer Federer u društvu tima Evrope (Foto: Beta/AP)

Gospodin na terenu, gospodin van njega! Šampion na terenu, šampion van njega! To je Rodžer Federer. Vlasnik 20 gren slem titula oprostio se u petak uveče od aktivnog igranja tenisa.


LIGA NACIJA Od 20.45 Škotska dočekuje Republiku Irsku. U derbiju “ostrva” favorit je domaćin, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.10.


Na veličanstven način, pored sebe je imao dva najveća rivala u svojoj karijeri Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ni oni se nisu libili da zaplaču, da puste suzu. Nešto vidljivije Španac, mada nije mogao ni Srbin da “pobegne od kamere”.

Suze i zagrljaji danas obilaze sportski svet. Video dana nema šta, jedna velika teniska era je zvanično završena:

PREPORUČUJEMO:

ANGAŽMAN ZA BIVŠEG KAPITENA PARTIZANA Zagorac ima novi klub, ponovo oblači crno-beli dres!

SUZE I EMOCIJE Đoković i Nadal plakali sa Federerom: Kraj jedne ere – najveće u istoriji tenisa! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.