Budimo u kontaktu

EVROLIGA

SNIMAK O KOME SE PRIČA Navijači Panatinaikosa šokirani tajmautom Radonjića! Žele njegov otkaz (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Tajmaut Dejana Radonjića o kome se priča (Foto: Screenshot / Twitter)

Ne cvetaju ruže u Atini. Štaviše, tamošnji košarkaški klub se nalazi u poprilično nezavidnoj situaciji koja je produbljena porazom od Partizana.


EVROLIGA: Naša kladionica daje kvotu 1.90 na igru H2 za utakmicu između Monaka i Crvene zvezde u Monte Karlu od 21.00.


Izgubivši od Partizana u šestom kolu Evrolige, kriza Panatinaikosa je postala još vidljivija, a kada je televizijska kamera uhvatila jedan tajmaut njegovog trenera Dejana Radonjića, mnogi su izgubili poverenje u crnogorskog stručnjaka.

Naime, najviše su mu spočitali to što mu je vladanje engleskim jezikom loše, to što je skoro 40 sekundi ćutao i što nije nacrtao nijednu akciju. Štaviše, mnogi priželjkuju njegov otkaz, a jedan korisnik društvene mreže Tviter je čak dodao titlove na snimak.

Pogledajte o čemu se radi:

PROČITAJTE JOŠ:

BILO JE JASNO, SADA JE JOŠ JASNIJE Videlo se šta nedostaje Partizanu! Panter neće moći ovako doveka

MONAKO – KLUB BEZ NAVIJAČA Stadionom “Luj Drugi” odjekuje srpski (VIDEO)

9 Komentara

9 Comments

  1. NR

    04.11.2022. at 18:46

    Sada mi ga zao. Da ne moze Engleski da nauci.

  2. STOJKO ŽIVIĆ

    04.11.2022. at 18:55

    OTKAZ POD HITNO!!! SRAMOTA! NE ZNA ENGLESKI! ĆUTI NA TAIM AUTU! ON SAMO U ZVEZDI PRAVI REZULTATE! KARMA ZA ODBEGLU POBEGULJU!!!

    • Snake

      05.11.2022. at 07:16

      Videlo se na kraju prosle sezone ko je zapravo pobegulja

    • Hcth

      05.11.2022. at 08:00

      Sa druge strane, tvoj engleski je na nivou mog litvanskog.

  3. RADONJA GASI GLODARSKU BAJKU

    05.11.2022. at 03:13

    Što kao DULO GURU,inače jak na engleskom samo tako! A i MURATSON JAJAROGLU, RASTURA ENGLESKI!
    GLODARSKA POSLA! Raduju se svemu što liči na neku štetu ZVEZDI! Nema štete bruderi,nema! Iz toga može samo korist da se desi? Npr. Radonjica popije otkaz i eto ga kući,pre nego što je iko očekivao. Ako se to desi mrtav je i MURAT TAPALOVIČ,a i GLODARISTAN 😂! Ovakav tim, kakav trenutno ZVEZDA ima, RADONJA nije mogao ni da sanja ni u najluđim snovima s budžetom od 14,15 Milki, zgazićemo vas i saterati u mišije rupe na JNA! Radonja je i ovde umeo da odćuti TAIM aut, što govori o nečem drugom! Ekipa mu ima urađene akcije i nema šta da im kenja na TAIM AUTU. Potreban je samo kratak reset petorke gde je ponekad ćutanje ZLATO! To je radonjizam i njegov stil koji mi znamo ,a oni ne! Da sam Čović, SPUTAO bi sujetu i vratio BiH ga MOMENTALNO! Radonja je naš zlatni eliksir,a ako dođe ,doći će i uspeh!

    • NR

      05.11.2022. at 10:13

      Leci se dete.

    • napaljenik

      07.11.2022. at 22:06

      Sine tebi je čović legenda nema tu šta više da se priča sa vama ciganima…”radonjizam” čuj ga molim te u zabludi vi živite godinama na ovaj način bi i Aca Lukas mogao da vam bude trener onda bi ga zvali šmrkanizam

  4. napaljenik

    07.11.2022. at 22:08

    Sine tebi je čović legenda nema tu šta više da se priča sa vama ciganima…”radonjizam” čuj ga molim te u zabludi vi živite godinama na ovaj način bi i Aca Lukas mogao da vam bude trener onda bi ga zvali šmrkanizam

  5. Laki

    09.11.2022. at 13:10

    Obradovicu je 5 godina trebao prevodilac, i sada posle 20 godina rads u inostranstvu, prica engleski kao Rus.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.