Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

ŠOK! Snimak koji pokazuje da je Zvezda bez Lige šampiona ostala zbog gluposti navijača (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Detalji odluke (Foto: Twitter)

Crvena zvezda nije uspela da se domogne grupne faza Lige šampiona. Imala je četa Dejana Stankovića prednost od 2:1 protiv Makabija iz Haife, ali je utakmica autogolom Milana Pavkova u 90. minutu završena 2:2. Rezultatom koji je izraelski tim odveo u elitu.


KVALIFIKACIJE ZA LŠ U sredu od 21.00 čas PSV dočekuje Rendžers a kvota naše kladionice na pobedu Holanđana je 1.80.


Sada se pojavio snimak na kom se vidi da je “krivac” za ispadanje Crvene zvezde iz Lige šampiona bio jedan navijač, tačnije glupost koju je napravio. Sve se dešavalo u 90. minutu.

Grešku je prvo napravio Milan Borjan koji je očajno bacio loptu ka Mirku Ivaniću, vezista Crvene zvezde je oštro startovao na Kornuoa, ali je sudija Entoni Tejlor pustio prednost, jer je lopta stigla do Hazize koji je bio u situaciji jedan na jedan sa Strahinjom Erakovićem.

Na snimku se čuje zvižduk iz pištaljke jednog navijača Crvene zvezde sa istočne tribine. Haziz je stao, a sudija Tejlor nije imao šta drugo nego da vrati prekršaj. Krilni napadač Makabija se i naljutio što se sve dogodilo.

Upravo iz tog prekida je usledio centaršut Acilija i autogol Pavkova, koji je poslao Makabi u Ligu šampiona:

OTKRIVAMO! Ivanić blizu odlaska u Nemačku!

11 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.