Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠOK U HUMSKOJ Vučelić podneo ostavku, ali je ona odbijena!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Miloš Vazura i Milorad Vučelić (Foto: Starsport)

Crno-beli, najblaže rečeno, prolaze kroz krizu. Rezultati koje beleže su jedni od najlošijih u istoriji kluba, što pokazuju i prazne tribine na njihovim utakmicama.


LIGA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Lila protiv Liona je 1.98. Utakmica počinje u 21.00.


Zbog loših igara i još lošijih rezultata, Partizan se našao u poziciji da se grčevito bori za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije. Aspiracije za šampionski tron su odavno raspršene, dok je i u Ligi konferencije podbacio, iako je bio nadomak prolaza u sledeću fazu.

Navijačima crno-belih je odavno prekipelo i pomenuti neuspesi su samo bili “so na ranu”. Od tada su čak bili organizovani protesti protiv sadašnje uprave kluba, dok se na utakmicama sve češće čuje poziv da podnese ostavku.

Da li su popustili ili ne, tek, Milorad Vučelić i Miloš Vazura su, prema saznanjima “Kurira”, pred odlaskom iz Humske. Štaviše, predsednik kluba je ponudio ostavku, ali je Upravni odbor to odbio i time prolongirali njegovu odluku do održavanja sednice Skupštine. Ona bi trebalo da zaseda ovog meseca, mada tačan datum još nije preciziran.

PROČITAJTE JOŠ:

FRKA U PARTIZANU Vučelić i Vazura razgovarali sa fudbalerima, bilo je i povišenih tonova

GRČKA “GAZETA” TVRDI Ova dva igrača PAO-a ne igraju protiv Zvezde, treći je pod znakom pitanja

17 Komentara

17 Comments

  1. SAVET PRIJATELJA

    10.03.2023. at 18:28

    SMENITI JEDNOG DIVNOG ,PRVO ČOVEKA I KOMUNISTU,PA INTELEKTUALCA PRVE KATEGORIJE I PARTIZANOVCA DO KOSKE GOSPODINA MILORADA VUČELIĆA VUČELU,NAJVEĆA JE MOGUĆA HLODARSKA GLUPOST OD NASTAJANJA NK HLODARISTAN,A KOŠTAĆE ONOLIKO! SAMO PROS’,GLUP I OSTRAŠĆEN ČOVEK “POTEGNUĆE KOLT” NA JEDNOG RETKO POŠTENOG I ČASNOG KOMUNISTU KAKAV JE I DRUG I GOSPODIN MILORAD VUČELIČ. ONI KOJI GA POZNAJU TET A TET,ODLIČNO ZNAJU O ČEMU PRIČAM. DA JE SREĆE,PARTITAN BI SE NJIME PONOSIO I POSTAVIO GA I PROIZVEO U DOŽIVOTNOG! ON ,ČOVEK BUKVALNO NIZAŠTA NIJE KRIV, KAO NI ACA VUČIĆ! TO SU “BAJKE” PRIMITIVACA,KOJI BI DA SE OKORISTE NA TRAGIČNOM TRENUTKU NK JSD,KOJI JE URUŠAVAN IZNUTRA IZ VREMENA, BJEKE I ZEKE,PA PREKO ĐURE I TOLE LOPOVA,KOJOM PRILIKOM JE I DEFINITIVNO RASTUREN! MIJAT?! SAMO PIJAN I NADROGIRAN BI MOGAO DA SE UBACI U TOO BLATO I BRRRLOG!!!

    • Rodny

      10.03.2023. at 18:44

      Nije ni tebi lako.Hitno na pregled u Lazu.

    • pedja

      10.03.2023. at 19:58

      Eto ga vama,pa nek sa madjionicarem vama prodaje maglu.

    • Pero

      10.03.2023. at 20:08

      Batke,teška dijagnoza,savetujem ti da se javiš odgovarajućem lekaru dok još imaš vremena dok ti još ne bude kasno

    • Krcunov si potomak mali I uplakani

      10.03.2023. at 20:51

      KRCUNOVA UPLAKANA DEVOJCICE NE PRESKACI TERAPIJU

    • Miloš

      11.03.2023. at 16:08

      Pametnice mala.Ljubi te Tvorza i pudla tako inteligentnog!:))Nikad vas ništa nije bilo sramota!A što bi vas i bilo.Kad vaši odu Kk ima šanse da se ponovo zove CZ a koliko vidim OFK se priprema da bude novi FK a moze i Grafičar!:))Fujjj

    • Ivan

      11.03.2023. at 18:05

      Crko majci da Bog da što pre i ti i on. Greota je vazduh da trošite

    • Vule

      13.03.2023. at 23:16

      Prike da ides kod marvenog lekara!

  2. Moca

    10.03.2023. at 19:22

    Mater onom ko je odbio.

  3. shommy

    10.03.2023. at 19:48

    @SAVET PRIJATELJA
    Evo i tebi jedan savet,potrazi pomoc kod lekara.Treba ti,ocigledno.

  4. Srdan

    10.03.2023. at 20:03

    Kakav olos, ostavka odbijena. Pa postoji nesto sto se zove neopoziva ostavka, koju daju ljudi koji imaju bar malo morala, Ovako, sve je to opet neka predstava, kupovina vremena, probisveta koji ceo zivot zloupotrebljava od olosa osvojenu i potlacenu Srbiju, prodajuci demagogiju i kao neku ideologiju, a zapravo lopov i probisvet na narodnoj grbaci i plati ceo zivot. Bednici.

  5. tomas

    tomas

    10.03.2023. at 21:40

    Koji su to glupsoni da odbiju ostavku coveka koji je unistio klub, to treba JSD da ih sve raspusti i otera i uvede prinudnu upravu .Zar ne vide da cemo izgubiti i drugo mesto koje donosi ligu evrope i 7- 8 miliona , bez navijaca i sa ovakvom atmosferom necemo nikoga pobediti a da su prihvatili ostavku Vucelica i smenili Vazuru vec na narednom mecu bi bilo navijaca i atmosfera sasvim drugacija

    • Piksi

      10.03.2023. at 22:11

      Prijatelju znas ono pustio bih ja njega ali nece on mene otisao bi tompus davnih dana da ga ne drzi duh za j…a i vazuru takodje moraju da zavrse posao do kraja.

  6. Sergio

    10.03.2023. at 22:09

    Pa znaju da će otiči i oni sa njim, zato su odbili.

  7. Vreme je

    10.03.2023. at 23:06

    APRIVATIZACIJA

  8. Lika

    11.03.2023. at 09:20

    Počelo ko u Dinamu dve struje

  9. Saša

    11.03.2023. at 10:09

    Što mi je ovo poznato… Nemojte nikada da odete, dokle god vas dvojica vodite Partizan Zvezdi je titula zagarantovana.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.