Budimo u kontaktu

KATAR 2022

ŠOK U KATARU Stadion vredan milijardu dolara ima manu: Pazite kuda idete! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Stadion "Lusail ikonik" u Kataru (Foto: Beta / AP)

Mundijal nije ni počeo, a već smo imali prilike da vidimo nekoliko incidenata i nepravilnosti. Na društvenim mrežama je isplivala još jedna i o njoj se priča. I to kroz podsmeh.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Asvela u Beogradu je 1.55. Utakmica počinje u 19.00.


Do početka Svetskog prvenstva u Kataru je ostalo još samo tri dana kada će domaćin da odmeri snage sa Ekvadorom. Ipak, u nekoliko navrata se pokazalo da organizacija nije na naročito visokom nivou, a u okolini glavnog stadiona je čak došlo do urušavanja betonskih ploča.

“Lusail ikonik” ima kapacitet od 80.000 mesta, u njegovu izgradnju je uloženo više od milijardu dolara, ali se pred otvaranje pojavio problem o kome se priča na društvenim mrežama. Naime, navijači su pronašli veliku rupu koja je neobeležena, pa može da dođe do povreda ljudi koji su na putu ka stadionu.

Pogledajte kako to izgleda:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

PROČITAJTE JOŠ:

POBEDA “ORLIĆA” NA STARTU KVALIFIKACIJA Lazetić srušio Makedonce, za domaćina gol dao fudbaler koji je svetski fenomen

MISTERIOZAN Kalinić progovorio o odlasku iz Zvezde: Da kažemo da je bilo tako…

1 komentar

1 komentar

  1. Dr Terzinjo

    17.11.2022. at 16:57

    Srbi bi stavili jednu paletu preko i teraj dalje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.