Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠPANCI PIŠU Posle akcije “delija” postoji strah od opšteg rata ultrasa u Evropi! Romini navijači spremaju osvetu (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Navijači Crvene zvezde pale trofeje iz Rima (Foto: Starsport)
3 Komentara

3 Comments

  1. Milos Rankovic

    19.02.2023. at 13:24

    Ko ima navijace mali Panatanaikos.njih se bre neplasi ni ovi iz Male Krsne.to sto imaju navijaci izmedju sebe njihova stvar dirate li igrace svi cemo stati uz njih.ovo izmedju navijaca ima i bice uvek svako misli da je njegova grupa najopsnija.sto se tice zabara boli me za nijh.bagra je bagra.netreba se sukobljavati sa Grcima.Rusima.Kipranima.Spancima.Cesima.Slovacima ovo drugo moze

    • Bgd

      19.02.2023. at 15:53

      Lako ćemo sa navijačima ali šta da radimo sa tvojom pismenošću..🤔🤔

      • Milos Rankovic

        19.02.2023. at 21:40

        Idi bre u biblioteku pa uci i dalje.vama pismenim nije mesto ovde

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.