Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

ALVES MOLI: Pustite me na slobodu, neću da pobegnem!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dani Alves (Foto: Beta/D.Zorrakino/Pool Photo via AP)

Nastavlja se slučaj Danija Alvesa. Deluje da slede pozitivne vesti za brazilskog fudbalera koji je osuđen na četiri i po godine zbog silovanja.


EVROLIGA: Kladionica MaxBet nudi kvotu 2.05 na trijumf Efesa protiv Olimpijakosa (18.30).


Sud sada razmatra da ga pusti na slobodu do izricanja konačne presude koju bi trebalo da donese Vrhovni sud Katalonije. Advokati nekadašnjeg fudbalera Barselone zahtevali su da ostatak procesa njih klijent provede van zatvora. Tužilaštvo se protivi takvoj ideji jer smatra da Alves kao neko ko je mnogo zaradio u karijeri ima načina da pobegne iz zemlje.

A jedan od najboljih desnih bekova u istoriji je kratko poručio da veruje u pravdu.

– Verujem u pravdu. Neću pobeći – rekao je Alves, a prenela Marka.

Tužilaštvo traži da se kazna poveća na devet godina. Alves se nada da bi uskoro mogao na uslovnu slobodu jer će uskoro da mu istekne četvrtina kazne nakon čega stiče zakonsko pravo da izađe iz zatvora. Epilog će uskoro da bude poznat.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.