Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

RAT SAVEZA I ŠAMPIONA Dodela pehara u jutarnjim časovima, iza zatvorenih vrata!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Reala (Foto: Beta/AP)

Pobedom nad Kadizom, ali i porazom Barselone od Đirone, Real Madrid je obezbedio titulu šampiona Španije četiri kola pre kraja. Međutim, ubrzo je došlo do ozbiljnog mimoilaženja između “kraljevog kluba” i FS Španije.


Na meču PSŽ – Dortmund, naša kladionica nudi kvotu 1.90 za igru ug 4+.


Zamisao čelnika španskog fudbala bila je da Madriđanima šampionski pehar bude uručen uoči utakmice sledećeg kola u Granadi. Real je odbio, smatrajući da je neprikladno da slavi na terenu ekipe koja se bori za opstanak i koja bi mogla već posle tog meča da napusti elitni rang. Klub je predložio da pehar bude dodeljen na meču protiv Alavesa u Madridu, sledećeg utorka.

Usledila je neočekivano oštra reakcija španskog saveza. Ugledna Marka prenela je da je Fudbalski savez Španije obavestio Real Madrid da će dodela pehara da bude obavljena 12. maja ujutro u trening centru Valdebebas, bez prisustva publike!

Ceremonija iza zatvorenih vrata će da počne već u 9.30. Šampionski defile ulicama Madrida predviđen je za 11 časova.

Svakako, neočekivan prekid na vezama između saveza i najtrofejnijeg španskog, ali i evropskog kluba.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.