Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

ŠPANSKI NOVINARI RAZAPELI SIMEONEA: Zašto je Karasko pucao penal? (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Fudbalski svet je u sredu prisustvovao retko viđenoj drami u Madridu. Kada je sudija Klemon Turpan već označio kraj meča između Atletika i Leverkuzena, francuski arbitar je dobio signal iz VAR sobe da ima elemenata za penal. Odgovornost je preuzeo Janik Karasko, golman Hradecki je odbranio udarac Belgijanca, a odbitak je Saul glavom poslao samo do prečke. Da nesreća bude potpuna, posle toga je jedan od fudbalera Atletika pogodio saigrača, metar ispred gola.


Na meču Crvena zvezda – Trabzonspor, naša kladionica nudi kvotu 3.20 za igru 1-1.


Očajni su bili igrači “jorgandžija” koji su, zajedno sa Dijegom Simeoneom, dugo posle kraja meča stajali na terenu. Prema pisanju španskih medija, argentinski trener je na konferenciji za medije bio pod “baražnom paljbom”. Novinare je interesovalo zašto je penal pucao Karasko, a ne Antoan Grizman koji to obično radi.

Grizman je bio previše umoran na kraju utakmice. Janik je bio odmorniji i zbog utakmice koju je odigrao fantastično odlučili smo da on preuzme odgovornost. Imao je dovoljno samopouzdanja da to uradi i odlučio sam da on izvede taj penal. Niko ne može da mu zameri što je promašio. Grizman je bio umoran i zbog toga nije pucao taj penal – rekao je Simeone.

Španci opisuju i detalj viđen neposredno pre šuta Karaska. Belgijanac i Žoao Feliks su kratko razgovarali dok je Karasko držao loptu. Delovao je vrlo sigurno ali to se koju desetinu sekundi kasnije nije pokazalo tačnim.

Atletiko je u svakom slučaju doživeo ogroman i bolan udarac. Pretpostavljalo se da će lako da prođe grupu u konkurenciji Klub Briža, Leverkuzena i Porta, ali će umesto toga da se bori za mesto u Ligi Evrope.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.