Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SPISAK PUTNIKA ZA GLAZGOV Avion pun optimizma poleteo za Škotsku

Darko Noveski

Objavljeno

,

Strahinja Eraković spreman za let (Foto: FK Crvena zvezda)

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Glazgova gde i u četvrtak od 21 čas čeka prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa. Dejan Stanković je na put poveo 23 fudbalera.


LIGA EVROPE: Kvota naše kladionice na pobedu Betisa protiv Ajntrahta je 2.05. Meč počinje u 18:45.


Iznenađenja nema. Dejan Stanković na britansko ostrvo vodi najbolje šta ima. Na spisku putnika su: Milan Borjan, Miloš Gordić, Zoran Popović, Kristijano Pićini, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Andrija Radulović, Seku Sanogo, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Rišairo Živković, Nemanja Motika, Ohi Omojuanfo i Milan Pavkov.

Crvena zvezda neće trenirati na Ajbrosku. Igrači će večeras posle večere samo da izađu i prošetaju na stadionu. Utakmica se igra u Glazgovu od 21 čas. Revanš je za sedam dana na stadionu “Rajko Mitić”.

Podsetimo, Crvena zvezda je završila prvoplasirana u grupi F sa 11 osvojenih bodova, čime je obezbedila direktan prolaz u osminu finala Lige Evrope. S druge strane, Rendžers je u grupnoj fazi osvojio osam bodova, što je bilo dovoljno za drugo mesto, ali su u doigravanju eliminisali Borusiju iz Dortmunda ukupnim rezultatom 6:4.

Crvena zvezda je sa Rendžersom igrala 2007. godine. “Policajci” su tada na Ajbroksu slavili sa 1:0 golom Nača Nova. U Beogradu je bilo 0:0 kada je Igor Burzanović promašio zicer.

SAZNAJEMO Čistka na Banjici zbog lošeg prolećnog starta! Dve “žrtve” posle poraza od Timoka

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.