Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Čistka na Banjici zbog lošeg prolećnog starta! Dve “žrtve” posle poraza od Timoka

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Zoran Rendulić više nije trener Rada (Foto: Starsport)

Slab start i promene. U tri prolećna kola Prve lige Srbije Rad nije uspeo da upiše pobedu i rukovodstvo je odlučilo da izvrši promene. Posle poraza od Timoka usledila je čistka.


LIGA EVROPE: Kvota naše kladionice na pobedu Betisa protiv Ajntrahta je 2.05. Meč počinje u 18:45.


Kako saznaje MaxBet sport došlo je do rastanka sa šefom stručnog staba Zoranom Rendulićem, koji je tokom prvog dela sezone stigao na Banjicu posle rada u stručnom štabu Čukaričkog i samostalnog vođenja IMT-a u nekoliko kola. Dogovoren je sporazumni raskid ugovora, koji je važio do kraja sezone.

I nije samo trener platio ceh lošim rezultatima, već je smenjen i sportski direktor Miloš Trifunović. Tako je tandem bivših igrača Crvene zvezde završio misiju u ovom beogradskom klubu.

Postignut je dogovor da u narednom periodu “građevinare” predvodi trener omladinske selekcije Marko Jakšić. Imao je niz uspeha ove sezone sa talentima. Pred njim je veliki izazov u seniorskom timu, debituje ovog vikenda.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI “REKORD” POTVRĐUJE PISANJE MAXBET SPORTA? Portugalci otkrili zbog čega Radonjić ne igra…

Ne valja! Partizan zavisi od jedne stvari, a to nije ozbiljna košarka

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.