Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

SPISAK ZA PJUNIK Zvezda oslabljena u Jermeniji… Evo zašto su Pešić i Ivanić ostali u Beogradu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Aleksandar Pešić i Mirko Ivanić (Foto: Starsport)

Nema “lako ćemo”. Crvena zvezda ozbiljno prilazi revanšu u Jerevanu i pored ubedljive pobede nad Pjunikom (5:0) u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.


ITALIJA, KUP: Kvota naše kladionice na pobedu Đenove protiv Beneventa je 1.95. Meč počinje u 17:45.


Na spisku šefa struke Dejana Stankovića za put u Jermeniju nalazi se 21 igrač: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Nemanja Motika, Osman Bukari, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Milan Pavkov i Ohi Omojuanfo.

Među igračima na koje se računa za meč u utorak (19:00) nema, dakle, napadača Aleksandra Pešića i ofanzivnog veziste Mirka Ivanića. O čemu se radi?

Novajlija Aleksandar Pešić propustiće revanš zbog problema sa ložom. Kad je Ivanić u pitanju, on je ostao u Beogradu jer je dobio poštedu posle pet odigranih utakmica u nizu.

Kako god bilo, meč u Jerevanu treba da bude samo formalnost, posle koje će crveno-beli da se nađu u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

RENESANSA Sportski direktor Vojvodine za MaxBet sport: Pogodili smo sa svim pojačanjima, a još jedan igrač je na meti! Želimo u Evropu i da budemo tim s najboljom odbranom u ligi

ITALIJA BRUJI Vlahović sočno opsovao! Bio besan zbog svoje igre i rezultata… (VIDEO)

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.