Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NA KORAK DO ODLASKA Zvezda ostaje bez jednog igrača! Evo za koliko novca ga prodaje

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Ono što je nedeljama unazad bilo najavljivano, uskoro bi moglo da dobije svoj epilog. Talentovani defanzivac je dobio ponudu i po svemu sudeći, crveno-beli će da je prihvate.


KVALIFIKACIJE ZA LE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Genka protiv Olimpijakosa je 1.78. Početak meča je zakazan za 20.00.


Sjajnim igrama u mladoj reprezentaciji Gruzije, Irakli Azarov je skrenuo pažnju na sebe. Samim tim, ubrzo su počele spekulacije da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu. Tako nešto je i blizu da se dogodi, pošto je iz izvora bliskom klubu našem sajtu potvrđeno da je pomenuti fudbaler na korak do prelaska u Šahtjor. Svota novca koja se spominje za realizaciju transfera je 3.000.000 evra.

Azarov je u Zvezdu stigao u avgustu 2022. godine, iz gruzijskog Dinama iz Batumija. Od tada je za aktuelnog šampiona Srbije odigrao 26 mečeva u svim takmičenjima, uz tri zabeležene asistencije.

7 Komentara

7 Comments

  1. Analiza

    17.08.2023. at 16:25

    MBS je napravio grešku, nadam se nenamernu i objavio sledeču konstataciju: “Tako bi levi bek uskoro trebalo da zaduži opremu ukrajinskog Šahtjora”. Šahtjor nije ukrajinski, jer Donjeck se nalazi u majci Rusiji i nikada više neće biti deo veštačke komunističke tvorevine – Ukrajine!

    • Marko

      19.08.2023. at 11:39

      Šahtjor je ukrajinski klub. Takmiči se u Evropi, a Rusi se takmiče u kupu kanibala.

  2. Krcun osnivac corkan legenda

    17.08.2023. at 16:31

    Ha ha ha ako stave 2,5 milki zajedno sa ispisnicom proda ce ga za taj novac opet se ponavlja boaci samo sad sa ukrajincima.

    • Vladeta

      18.08.2023. at 14:27

      Ma dobro je da Partizan dobro posluje ne brini brigu za Zvezdu

  3. Ivica

    18.08.2023. at 10:52

    Prijatelj kaze da je Sjahtor iz Rusije. Nije. Sad je registrovan u Kijevu, sa racunom i sedistem u Ukrajini, a igra na Kijevskom Olimpiskom stadionu. Rusi su pod sankcijama. A Sjahtor igra Evropu.

    • U pravu si ,al za malo

      18.08.2023. at 11:55

      Onda je Šahtjor iz Kijeva,a ne Donjecka.

      Stadion pravog Šahtjora je Donbas arena.

    • Smvt vadikavima

      18.08.2023. at 12:05

      E zbog ovakvih su nas bombardovali,pravac u majku i nikad da se ne vrati.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.