Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA POMAŽE UŽIČANIMA Zamena oko 1500 stolica na stadionu “Radomir Antić” (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Pogled na istočnu tribinu stadiona "Radomi Antić" (Foto: Youtube.com/Televizija 5 Užice)

Zub vremena čini svoje. Ono što je dotrajalo, mora da se menja. Tako je i sa stolicama na stadionu “Radomir Antić” u Užiicu.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU EBROPE: Od 20 igraju Ludogorec – Astana, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45.


Istočna tribina ovog fudbalskog zdanja pokraj Đetinje posebno je na udaru. Nije natkrivena i potpuno je izložena suncu, kao i kišnim i snežnim padavinama. Međutim, možda i najveći problem bio je taj što su stolice, postavljene na toj tribini još pre desetak godina, bile predviđene za sportske dvorane, a ne za otvorene stadione.

ĐORIĆ ZVAO DŽAJIĆA

Nenad Đokić, nekadašnji fudbalski sudija, a danas direktor JP Veliki park u Užicu, objasnio je da će, zahvaljujući donaciji fudbalskog kluba Crvena zvezda, biti zamenjeno oko 1500 oštećenih stolica na tom delu stadiona.

Ovo je jedna mala, ali veoma značajna aktivnost. Pre nekoliko meseci sam iz medija saznao da će se izvoditi radovi na stadionu “Rajko Mitić” za pripremu stadiona za predstojeću sezonu Lige šampiona. Baš tada sam sedeo u društvu Milovana Đorića i došao na ideju da se obratimo FK Crvena zvezda za donaciju stolica na našem stadionu. Đorić je istog trenutka pozvao predsednika FSS Dragana Džajića i ta priča je krenula. Zaista sam neizmerno zahvalan Zvezdi na ovoj donaciji – rekao je Đokić, a prenosi TV 5.

Ovaj problem bio je među primarnim za rešavanje na stadionu “Radomir Antić”, a sve je ubrzao i nedavni dolazak komisije za licenciranje stadiona FSS, kada je kao jedna od nepravilnosti obeleženo stanje na istočnoj tribini.

BEZ POPRAVKI OD 2012. GODINE

Dom fudbalera Slobode renoviran je u periodu od 2010. do 2012. godine i od tada na njemu ništa nije rađeno. Više od deceniju kasnije stolice na istočnoj tribini biće zamenjene kvalitetnijim, iako se radi o polovnim koje su očuvane i odličnog kvaliteta.

Iz GFK Sloboda zahvaljuju se Crvenoj zvezdi na ovoj donaciji, jer užički prvoligaš trenutno nije imao drugi način da reši ovaj problem. Naglašeno je i da užički ljubitelji fudbala vole svoj klub i čuvaju stadion, kao i da ni jedna stolica nije slomljena od strane nekog od navijača.

1 komentar

1 komentar

  1. Dejan

    17.08.2023. at 17:34

    Svaka cast.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.