Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

SPUŠTA LOPTU Miciću nebitno kakva je pobeda: Da li sa jednim poenom razlike ili 20…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Vasilije Micić na konferenciji za medije (Foto: Screenshot / Youtube / FIBA)

Nema razloga za paniku ili oštrije kritike. “Orlovi” su ostvarili svoj cilj i ostali neporaženi u dve odigrane utakmice, pa po sistemu “korak po korak”, razmišljaju samo o narednom protivniku.


KOŠARKA Holandija od 21 čas igra protiv Izraela. Dobro se “oranje” pokazalo protiv Srbije pa bi u hendikepu 7,5 moglo da iznenadi Izrael. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.15.


Zajedno sa selektorom Svetislavom Pešićem, na konferenciju za medije je posle pobede nad Češkom Republikom izašao Vasilije Micić, jedan od boljih aktera te utakmice zabeleživši 13 poena, četiri skoka i šest asistencija.

Srbija je na fenomenalan način započela susret, ali je u drugom poluvremenu bez razloga pala. Popularni Vasa je objasnio zbog čega:

– Utakmicu smo otvorili zaista dobro i imali smo sjajnu energiju. Ali, mislim da smo im zbog malo nedostatka samopouzdanja u trećoj četvrtini dali šansu da se vrate utakmicu. Za nas je generalno najvažnije da pobedimo utakmicu bar sa jednim poenom razlike. Ako pobedimo sa 20, sjajno, ali na ovakvim turnirima je najvažnija pobeda. Tako da, danas smo imali sjajno iskustvo i spremamo se za narednu utakmicu.

Izjava Micić from G.A.S on Vimeo.

Kao i ranije, “orlovi” su i ovoga puta imali vatrenu podršku svojih navijača, iako su igrali protiv domaćina u punoj dvorani “O2”:

– Još jednom su naši navijači pokazali da su naš ponos. Važimo za sportsku naciju i volimo da podržimo naše sportiste. Još jednom su pokazali sjajnu energiju i bili su naš šesti igrač danas – zaključio je Micić.

PROČITAJTE JOŠ:

ZADOVOLJAN IZDANJEM SRBIJE Selektor Pešić posle pobede nad Češkom: Najvažnije je da…

MORA BOLJE OD OVOGA Srbija krenula, pa stala: Slabo drugo poluvreme, ali piše se pobeda

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.