Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

SRBIJA JURI POBEDU U OSLU Stojković menja u odbrani i vraća vezistu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Strahinja Pavlović bi mogao da igra od početka (Foto: Starsport)

Plan je skockan, a cilj je pobeda. Nema kalkulacija i Srbija želi po svaku cenu prvo mesto u grupi u Ligi nacija, kao ogroman zamajac “orlova” pred svetsku smotru u Kataru. Svi priželjkuju reprizu velike pobede iz Lisabona u Oslu. Tada je pala Portugalija, a sada je na “nišanu” Norveška.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Albanija – Island, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20. 


Selektor Dragan Stojković je najavio najjaču postavu, pa će na golu ponovo biti Vanja Milinković-Savić. Iako je Marko Dmitrović imao neke vrlo dobre partije u dresu Sevilje, vrlo malo je branio za Srbiju, otkako je Piksi selektor.

Iako su i Erhan Mašović i Srđan Babić odigrali sasvim korektno protiv Švedske, jasno je da se u startnnu postavu vraća Strahinja Pavlović na levu stranu, ako bude spreman Miloš Veljković na desnu, a u sredini će verovatno, kao najiskusniji, biti Sefan Mitrović. Postoji i opcija da Strahinja Eraković dobije šansu u finišu, ako se bude čuvao kapital.

Na levom boku biće Filip Kostić, koji je odigrao odlično u prvom poluvremenu protiv Švedske, a na desnom, kako Stojković reče „zbog ravnoteže“, očekuje se Darko Lazović. Saša Lukić je „sigurica“ u veznom redu, a za prošlu partiju selektor je istakao da je bila „fudbalska disertacija“. Pored njega neće biti ni ovog puta Nemanje Gudelja, i najbliži da počne je Nemanja Maksimović.

Iza špiceva, zadužen za kreaciju igre, za stvaranje šansi i asitencija biće kapiten Dušan Tadić, dok će na Norvežane krenuti golgeterska mašinerija, koju čine Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović.

Projektovan sastav: V. Milinković-Savić – Veljković, S. Mitrović, Pavlović – Lazović, Maksimović, Lukić, Kostić – Tadić – Vlahović i A. Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ:

SRAMOTA Nacija zgrožena postupkom posle meča Srbija – Švedska! Hiljadu evra za uspomenu!?

HAOS U BUKUREŠTU Rumuni skandirali “Srbija, Srbija”, pa napali navijače BiH (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.