Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SKANDAL U RUMI Redari udarali fudbalere Radničkog iz Zrenjanina!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Radničkog posle jedne od utakmica / Foto: FK Radnički Zrenjanin / Fejsbuk, printskrin

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog bili su na putu da zabeleže četvrtu pobedu u nizu, ali su primili gol u 90. minutu i ostali bez celog plena na gostovanju u Rumi. Ipak, duel između domaćeg 1. Maja i Radničkog ostala je u senci incidenta koji se dogodio tokom drugog poluvremena.


ITALIJA: Leće i Roma igraju od 18.00, a kvota kladionice MaxBet na pobedu gostiju iz Rima je 1.95.


Naime, kako prenosi Sportski žurnal, a prema nezvaničnim informacijama iz grada na Begeju, dvojica igrača Radničkog su u svlačionici udarena od strane redara i to sa spoljne strane kroz prozor. Sve se to, navodno, desilo dok je utakmica još trajala.

Za sada nema zvaničnih izjava od strane rukovodstva Radničkog, ali isti izvor navodi da se sprema žalba Fudbalskom savezu Vojvodine oko organizacije meča. Takođe, postoji sumnja da je mimo restriktivnog prostora napadnut jedan od zvaničnika gostiju, kao i da su tokom utakmice nepoznata lica ulazila u sudijsku svlačionicu.

Epilog cele priče, kako se pretpostavlja, trebalo bi da bude poznat narednih dana. Ekipa 1. Maja je u grupi najugroženijih u ligi i pred njom je grčevita borba za opstanak. Radnički je u središnjem delu tabele Srpske lige Vojvodina.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.