Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

SRPSKA OPEN Đere servirao za pobedu, pa ostao bez polufinala

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Laslo Đere (Foto: Starsport)

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u polufinale turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je izgubio od 73. igrača sveta Aleksa Molčana iz Slovačke sa 6:2, 4:6, 7:5. Đere, 78. teniser sveta, izgubio je posle dva i po sata.


SEERIJA A: Od 20:45 igraju Verona – Bolonja, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.80.


Molčan je dobro počeo meč, oduzeo je servis srpskom teniseru u četvrtom i osmom gemu prvog seta i poveo. Teniseri su u drugom setu osvajali gemove na svoje servise sve do sedmog, kada je Đere napravio brejk, tu prednost je sačuvao do kraja i izjednačio u meču.

U trećem setu slovački teniser napravio je brejk i poveo sa 4:2, ali je Đere posle toga vezao dva brejka i preokrenuo na 5:4. On je u narednom gemu servirao za pobedu, ali mu je Molčan oduzeo servis i izjednačio.

Molčan je posle toga osvojio dva uzastopna gema i plasirao se u polufinale. On će igrati protiv boljeg iz duela bosanskog tenisera Damira Džumhura i drugog nosioca Rusa Andreja Rubljova.

PROČITAJTE JOŠ:

IKONA ZA NAJBOLJEG NA SVETU Đoković sa roditeljima posetio banjalučkog episkopa (FOTO)

SRPSKA OPEN Kecmanović pobedio, Srbija sa četiri predstavnika u četvrtfinalu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.