Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

SRPSKA OPEN Lajović bolji u okršaju Srba, dalje ide i Đere

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Lajović (Foto: Beta/AP)

Dušan Lajović se plasirao u drugo kolo turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je u okršaju srpskih tenisera pobedio Filipa Krajinovića sa 6:2, 4:6, 6:4. Lajović, 70. teniser sveta, pobedio je 74. na ATP listi posle dva sata i 20 minuta.


SRPSKA OPEN: U utorak od 11 igraju Popirin – Molčan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Popirina 1.95.


Taj meč počeo je u ponedeljak, ali je prekinut zbog kiše pri rezultatu 6:2, 4:6, 2:0 za Lajovića. On je pet puta oduzeo servis Krajinoviću, koji je napravio tri brejka.

Lajović će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela srpskog tenisera Hamada Međedovića i Francuza Greguara Barere.

Dalje se plasirao i Laslo Đere pošto je pobedio 106. igrača sveta Rusa Romana Safiulina sa 6:4, 6:2. Đere, 78. igrač sveta, pobedio je posle sat i 30 minuta.

On je četiri puta oduzeo servis ruskom teniseru, koji je napravio jedan brejk. Đere će u osmini finala igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića, koji je kao treći nosilac bio slobodan u prvom kolu.

U drugom kolu je i jordanski teniser Abedalah Šelbaj, pobedom protiv Šveđanina Elijasa Imera sa 6:1, 7:5. On će igrati protiv četvrtog nosioca Miomira Kecmanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković u Banjaluci otkrio ko mu je najveći rival: Ima jedan srpski teniser…

NIŠTA OD OKRŠAJA SA STARIM RIVALOM Đoković saznao prvog protivnika u Banjaluci

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.