Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

SRPSKA OPEN Novak slobodan na startu, a onda najverovatnije susret sa starim rivalom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

U Banjaluci je održan žreb za Srpska open, a Novak Đoković će biti slobodan u prvom kolu. U drugom će da igra sa pobednikom meča Stan Vavrinka – Luk van Eš.


SERIJA A: Od 20:45 igraju inter – Monca, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.42.


Vavrinka je ranijih godina vodio ljute bitke sa Đokovićem, ali su ga povrede omele da postigne bolje rezultate. Uz to, dobio je nekoliko kilograma viška, pa je daleko od pređašnje forme.

Ukoliko Đoković preskoči drugu prepreku onda postoji mogućnost da mu naredni rival bude iz Srbije, a u igri su čak tri imena. U prvom kolu se sastaju Dušan Lajović i Filip Krajinović, a pobednik će da igra protiv boljeg iz meča Hamad Međedović – Gregor Barer.

U istoj polovini žreba je i Miomir Kecmanović. On je u prvom kolu slobodan, a u drugom igra protiv kvalifikanta. Ukoliko stigne do polufinala mogao bi da igra protiv Đokovića, ili nekog drugog našeg tenisera.

U drugoj polovini žreba se nalazi Laslo Đere, a on će na startu da igra protiv Romana Safiulina iz Rusije. Turnir u Banjaluci se igra od 17. do 23. aprila.

PROČITAJTE JOŠ:

NOLETOV DŽELAT NIJE IMAO SNAGE Siner razbio Musetija i plasirao se u polufinale

NOVI ŠOK U MONTE KARLU Posle Cicipasa i Medvedev završio učešće na mastersu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.