Budimo u kontaktu

ABA LIGA

ŠTA ĆE DA SE DESI? ABA liga objavila termine finala, Zvezda mora na dve stolice – istovremeno!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Da li ćemo i kada da gledamo duel Kampaca i Eksuma (Forto: Starsport)

Na pomolu je nova bura u srpskoj, ali i u regionalnoj košarci. Posle dužeg otezanja, čelnici ABA lige objavili su termine finalne serije. Borba za titulu između Crvene zvezde i Partizana ili Cedevita Olimpije počeće 12. juna, a ostali termini su 14, 17 i eventualno, u slučaju potrebe 19. i 22. jun.


Grčka: Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Peristeri – PAOK biti ubačeno više od 156 poena.


Međutim, problem je u tome što se finalna serija regionalnog takmičenja preklapa sa završnicom Superlige Srbije. Crvena zvezda je već finalista, a drugi će da bude poznat posle duela FMP i Mege. Još ranije je početak srpskog finala zakazan za 10. ili 12. jun, zavisno od raspleta polufinalne serije i predviđeno je da se završi najkasnije 16. ili 18. juna.

Crvena zvezda se nedavno oglasila saopštenjem u kojem je navela da će tek po završetku finala Superlige Srbije i posle eventualne treće utakmice da se okrene finalnoj seriji ABA lige!

Kao što je od ranije poznato, Partizan ni ove sezone ne igra u Šampionatu Srbije. Pred crno-belima je majstorica polufinala ABA lige protiv Cedevita Olimpčije, zakazana za 6. jun.

Nova bura je u najavi…

11 Komentara

11 Comments

  1. tomas

    tomas

    03.06.2023. at 16:41

    Zna se koje je ,, starije,, i bitnije takmicenje, iz ABA lige se obezbedjuje plasman u evroligu a Liga Srbije je rekreativno takmicenje gde Zvezda igra finale na osnovu plasmana u ABA ligi .Rukovodstvo ABA lige sad mora da pokaze ko je gazda

    • Milan

      03.06.2023. at 18:06

      Šta treba da se pokaže. U tom takmičenju ne zna se ko pije, a ko plaća. Na početku se napravi kalendar takmičenja, a ne da se radi kada se kome svidi. I zašto se treća utakmica nije igrala za dva, tri dana? O kvalitetu suđenja ne bi polemisao. Važnija je naša liga. Partizanu bi zabranio takmičenje u ABA ligi, jer nije odigrao našu. Tu se stvaraju igrači, a dodatno razvijaju u ABA. Svi drže do domaće lige, sem grobara, može im se… Rasformirati klub, momentalno.

    • Pera kojot

      03.06.2023. at 19:51

      Jel i Kup Srbije rekreativno takmičenje?🙂

  2. Dr Terzinjo

    03.06.2023. at 16:45

    Oni sisaju 4 sise odjednom,sto ne bi sedeli i na 2 stolice,a moze i dobro jutro carsijo na sve 4 strane.

  3. Horhe

    03.06.2023. at 17:31

    Olimpija bi mogla da ovaj problem ucini nepostojecim.Istovremeno bi Partizanovi stranci imali dovoljno vremena za nove transfere.

  4. Mental Higienist

    03.06.2023. at 17:44

    ŠTA LI ĆE DA SE DESI??? DELUJE DA SLEDEĆE SEZONE NEĆE VIŠE NI POSTOJATI ABA LIGA.TOO JE EPILOG IŽIVLJAVANJA KOJE TRAJE,A KOJE JE IZ SEBI SVOJSTVENIH MAZOHISTIČKIH RAZLOGA GODINAMA FINANSIRALA SRBIJA KAO “UDRŽENI ZLOČINAČKU PODUHVAT SVIH SRBOMRZA”! CENIM DA JE REALNO MOGUĆE DA DOGODINE NEĆE POSTOJATI NI NK i KK JSD PARTIZAN IGOKEA,ŠTO JE NEGDE I LOGIČNO JER ISTI U NAZIVU NOSI PREFIX YU,A I PRIKLONIO SE SLOVENCIMA I HRVATIMA U IZLIVU ANTISRBIZMA. CELA PRIČA DELUJE KRAJNJE PROVIDNO. KK PARTIZAN-IGOKEA,UTAKMICE SU CELE GODINE NAMEŠTANE KALENDARSKI(A I NA SVE DRUGE NAČINE) UVEK KAKO MU ODGOVARA,A PLEJ OF TERMINI ZA PARTIZAN,PRETVORILI SU SE U PUKU LAKRDIJU I CIRKUS,O ČEMU SE EKSPLICITE IZJASNILO ČAK I MNOGI PARTIZANOVACA,ALI I VEĆINA MEDIJA U REGIONU.KK CZV IZA SEBE IMA SVOJEVRSNO BIRAČKO-PORESKO TELO,BROJNIJE OD ZBIRNOG BROJA STANOVNIKA SLOVENIJE,HRVATSKE I GRO**BARSTANA,PA OBZIROM NA SVA ZBIVANJA U SRBIJI,SRBSKOJ I C.GORI,DELUJE KRAJNJE LOGIČNO DA SE VLAST U SRBIJI PRIKLONI ZVEZDAŠKOJ NACIJI,I OSLOBDI BUDŽET REPUBLIKE SRBIJE OD BESKRAJNOG BACANJA NOVCA NA PROFANU ,KORUMPIRANU ABA LIGU I DUGOGODIŠNJEG BEZ TITULAŠA(GOTOVO DECENIJU IPO) KK IGOKEA-PARTIZAN!

    • Zvezda IDEA ZAGREB

      03.06.2023. at 19:26

      lekic pod hitno Krcunova devojcice

      • Ben

        03.06.2023. at 20:54

        Neznalice grobarske. Nije vam problem sto vam je tudjman bio predsednik, a problem vam je Srbin iz Uzica koga je ustasa Tito ubio jer je vukao na srpsku stranu. Neznanje i mrznja, a s druge strane dvolicnost, ljubomora i glupost. To olicava vas NK grobaristan!

        • corkan legenda

          04.06.2023. at 12:29

          Pa vidis da malo bolje znas istoriju znao bi da je taj iz uzica ubio vise srba nego rvat koga non stop pominjete,a “osvestio” se I srbin postao tek kad je copa odlucio da ga ubije

  5. Vlada

    03.06.2023. at 17:51

    Kome treba ona beda od zvezde, njih nece ni Aba Liga ni Euroliga

    • Milan

      03.06.2023. at 18:12

      Ajdeee. Da nije bilo Bodiroge Vi tu istu Euroligu ne bi nikada videli. Kao… idete i tužakate Zvezdu okolo ne bi li joj naudili. I šta je u tome čudno što je KSS liga bitnija od ABA? Pa kada ste zadnji put osvojili ABA ligu. Onda kada ste bili državni projekat. Isto kao i NK. Posle toga nigde Vas nema. A država Vam daje pare, čak i više od Zvezdi. I umesto da naterate Vaš tim da igra domaću ligu i bojkotuje te ih.. Eto koliki ste patriote. Rođeni majku bi pridali5. Karakteristika istakao i kod Velikog Vođe i zato Vas voli.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.