Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ŠTA JE HTEO OVIME DA KAŽE? Panter poslao misterioznu poruku na Tviteru! “Grobari” spremni da “uskoče”

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Kevin Panter (Foto: Starsport)

Kapiten crno-belih je aktivan na društvenim mrežama i sklon je tome da kaže nešto iz svog života, što mnogi ne mogu da odgonentnu. Njegova poslednja objava je posebno zaintrigirala.


KOPA ARGENTINA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Banfilda protiv Estudijantes Rio Kvarta je 1.90. Početak meča je zakazan za četvrtak od 22.00.


Kevin Panter je prema mišljenju mnogih ušao u legendu kada je produžio ugovor sa Partizanom. Navijači ovog kluba ne propuštaju priliku da mu se obrate preko društvenih mreža, što kao da dodatno pokreće popularnog Kej-Pija da ulazi u interakciju sa njima.

Ovoga puta je poslao misterioznu poruku, koju “grobari” pokušavaju da odgonentnu. Naime, napisao je: “Čitam pravo kroz vas”, što je mnoge ostavilo zbunjenim. Ipak, pristalice crno-belih nisu časili časa, već su “blanko” pružili podršku svom kapitenu: “Dolećemo kao meci”, “Mogu li da budem kum na tvom venčanju?”, “Ako ti tako kažeš kapitenu”, neki su od komentara.

4 Komentara

4 Comments

  1. Ukratko

    03.08.2023. at 07:12

    Budale veze nemaju kao ni mozga

  2. igor

    03.08.2023. at 14:46

    dalabu. sta drugo

  3. Najrealnije

    03.08.2023. at 20:05

    Definitvo su sekta ovi grobari,nisu normalni.Navijac tog kluba je dijagnoza sa velikim F

    • Još realnije

      04.08.2023. at 07:40

      Ima li veće sekte od vas na ovom svetu. Bolesni, zli, zaraženi AVirusom, i Ćoknuti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.