Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

ŠTA JE POGODIO Partizanov plejmejker “rešio” Holanđane sa skoro pola terena: “Bodež” za očuvanje nepobedivosti! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Jam Madar slavi pobedonosni koš protiv Holandije (Foto: FIBA)

Izrael ima svog heroja! Kada je bilo najvažnije, omaleni organizator igre je preuzeo odgovornost, verovao je u sebe i sa ogromne udaljenosti pogodio za pobedu svog tima!


Španija: Na meču Sevilja – Barselona, naša kladionica nudi kvotu 4.90 za igru X-2.


Jam Madar je junak Izraela! Zahvaljujući pogotku košarkaša Partizana sa skoro pola terena na minut i 19 sekundi do kraja, njegov tim je stekao nedostižnu prednost protiv Holandije, pa je nešto kasnije slavio rezultatom 74:67!

Naime, plavo-beli su imali tri poena prednosti kada su krenuli u napad, koji je izveden dosta nespretno. Lopta je tada stigla do omalenog plejmejkera, a on kao da se dvoumio šta će da radi sa njom. Na kraju se odlučio da šutne sa logoa, pogodio je, pa su ga saigrači proslavili kao heroja.

Na kraju je Jam Madar duel završio sa 14 poena na svom kontu, a na terenu je proveo 24 minuta. Imao je i po tri skoka i asistencije. Deni Avdija je ponovo bio odličan. Ovoga puta je postigao 21 poen.

Nakon dva odigrana kola u D grupi Evrobasketa, jedine dve neporažene reprezentacije su Srbija i Izrael.

PROČITAJTE JOŠ:

ANALIZA MOKE SLAVNIĆA ZA MAXBET SPORT Pešić je studirao dramaturgiju! Sudije nemaju pojma!

DRAMA U MILANU Grčka se provukla u poslednjim trenucima… Spektakl gledali i košarkaški velikani! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.