Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

STADION U MRAKU Kasnio meč u Beču zbog nestanka struje (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/Yeti Pan

Austrija i Danska je trebalo od 20:45 da počnu meč drugog kola Grupe 1 A Lige nacija. Ipak, start je kasnije skoro dva sata.


LIGA NACIJA: U utorak od 20:45 igraju Litvanija – Turska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.27. 


Naime, u Beču je nestalo struje desetak minuta pre starta meča. Ceo kraj u kojem se nalazi stadion “Ernst Hapel” je bio u potpunom mraku.

Kako javljaju mediji iz Ausrije, bez struje je ostalo 1500 domaćinstava. Srećom, problem je otklonjen, pa je meč počeo u 22:15.

Austrija i Danska su u prvom kolu bili uspešni i to na gostovanju. Austrijanci su savladali Hrvatsku sa 3:0, dok su Danci bili bolji od Francuske sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:

SUDIJE NAPUSTILE TEREN! Upadaju predmeti sa svih strana! Biće ispražnjene tribine (VIDEO)

Belgija oslabljena protiv Poljske u Ligi nacija

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.