Budimo u kontaktu

ATP

Ostao je upamćen po pobedi nad Federerom, a sada je u ratu… “Putine, plesaćemo ti na grobu! Deca ne znaju gde sam”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Sergej Stahovski (Foto: Printskrin/Tviter)

Ispunio je obećanje dato prošle sedmice – ukrajinski teniser Sergej Stahovski (36) priklučio se vojsci u ratu s Rusijom. Obučen u vojničku uniformu dao je izjavu za emisiju “Good morning Britain”.


SRBIJA, SUPERLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu TSC protiv Radnika je 1.63. Meč počinje u 16:00.


Ostao je upamćen po pobedi nad Rodžerom Federerom na Vimbldonu, 2013. godine. Najbolji plasman mu je bio 31. mesto.

Podrška koju dobijamo je ogromna. Ograničenja i sankcije Rusima u sportskom smislu su velike i deluju, ali one neće zaustaviti Putina. Nikad nisam mogao da pomislim da će doći do ovoga i da ću biti u ratu. Kažnjeni smo jer želimo bolji život i želimo u Evropu – rekao je Stahovski.

Porodicu je, pre nego što se priključio, ostavio u Mađarskoj.

– Deca ne znaju gde sam, a supruga ceo dan nije pričala sa mnom kad sam joj saopštio odluku. Nisam imao vremena za obuku. Znam da koristim pištolj. Nadam se da neću morati da ga koristim, ali ako budem morao, spreman sam. U vazduhu nemamo šanse s njima, ali u borbama na tlu smo jači jer mi branimo svoju zemlju, a oni dolaze kao osvajači – poručio je Strahovski.

Nedavno je na Instagram storiju imao objavu:

– Putine, plesaćemo ti na grobu.

Foto Printskrin/Instagram/stako_s

PROČITAJTE JOŠ:

Abramovič prodaje Čelsi milijarderu iz Švajcarske! Već su obavljeni pregovori… Cena – sitnica

OTVORIO DUŠU Ohi: Zaljubio sam se u “delije”! Derbi u Srbiji je mržnja, borba na život i smrt

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.