Budimo u kontaktu

Formula 1

STANJE ŠUMAHERA 3.500 DANA OD KOBNE NESREĆE Sin bi dao sve da razgovara s njim, ali to je beznadežan slučaj

Emir Selmani

Objavljeno

,

Mihael Šumaher (Foto: Beta/AP Photo/Naokazu Oinuma, File)

Navršiće se u decembru deset godina od stravične nesreće na koju je doživeo jedan od najvećih sportista u istoriji Mihael Šumaher. Pred kraj 2013. godine Nemac je pri padu na skijanju udario glavom u kamen, nakon čega je bio u indukovanoj komi. Slavni vozač Formule 1 od 2014. godine i izlaska iz indukovane kome nalazi se u porodičnoj kuči u Švajcarskoj, odakle se retko pojavljuju informacije o njegovom stanju.


KOLUMBIJA: Envigado i Amerika de Kali igraju od 23.05, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.93.


Ipak, s vremena na vreme, javnost čuje pokoju reč o Šumiju, a o njemu je govorio francuski novinar koji prati Formulu 1 – Rože Benoa. Njega su švajcarski mediji predstavili i kao prijatelja porodice Šumaher.

Na pitanje kako je Mihael postoji samo jedan odgovor, a to je onaj koji je njegov sin Mik dao u jednom od retkih intervjua 2022. godine. Rekao je tada: “Dao bih sve da mogu da razgovaram s tatom.” Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac više od 3.500 dana nakon nesreće. Beznadežan slučaj – izjavio je Benoa.

Mihael Šumaher je sedmostruki prvak sveta u Formuli 1. U karijeri je vozio za Džordan, Beneton, Ferari i Mercedes.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.