Budimo u kontaktu

ITALIJA

STANKOVIĆ PRED INTER: Moju prošlost ne smete da mi izbrišete!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Stanković se vraća na Meacu (Foto: Starsport)

Fudbaleri Sampdorije večeras od 20.45 gostuju Interu na stadionu “Đuzepe Meaca”, a to znači povratak našeg trenera Dejana Stankovića na mesto najvećih uspeha u karijeri. Srbin je poručio da ta prošlost ne sme da se izbriše.


ITALIJA Od 20.45 Dejan Stanković se vraća na mesto uspeha. Inter dočekuje Sampdoriju, a kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.05.


Dolaskom Dejana Stankovića u Đenovu stvari su se pomerile sa mrtve tačke. Sampa je u prošlom kolu pobedila Kremoneze i pobegla je sa poslednjeg mesta na tabeli. Sada je čeka teško gostovanje Interu u Milanu, a to će da bude povratak Dejana Stankovića “kući”.

Moja prošlost je nešto što ne možete i ne smete da izbrišete. NIkada to neću izbrisati jer je u pitanju najboljih 10 godina mog života. Deset godina uspeha. Ovaj put se vraćam kao protivnik sa svojom Sampdorijom. Navijači Intera dobro poznaju, a siguran sam da znaju da sam lojalan i da ću biti odan u ovom meču. Biću odan svojoj Sampdoriji – rekao je Stanković.

Govorio je srpski stručnjak i o trenutnom stanju Intera.

Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, da bzdemo organzivovani u svakom trenutku utakmice, jer Inter prolazi kroz veoma pozitivan trenutak. Pred nama je teška utakmica, imaju veliko samopouzdanje, odlično napreduju fizički i psihički. Prevazišli su, pod navodnicima, negativan period, ali imaju sjajnog trenera Simonea Inzagija. Nije prvi put da prolaze kroz takav period, ali on veruje u njih, a oni u njegov rad. Odlično radi, ekipa ga sledi i rezultati su vidljivi. Sa strpljenjem i organizacijom moramo biti u stanju da se branimo i ne padamo.

Dejan Stanković je svojim igračima poručio da moraju da budu puni samopouzdanja pred gostovanje u Milanu.

Možete da budete samo radosni jer igrate na punom San Siru. Moramo da izađemo čiste glave, mi smo 11 na 11, na terenu morate da budete puni motivacije, puni sampouzdanja i da igrate lepu utakmicu bez opterećenja – zaključio je Stanković.

PREPORUČUJEMO:

NBA Denver pobedio i kad Jokić poenterski nije briljirao (VIDEO)

NEPRIJATAN Trinkijeri oštar na konferenciji za medije: Hajde da kažemo da sam ja kriv! Šta želite?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.