Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STANKOVIĆ SPOKOJAN Svi aduti spremni za Kolubaru, Ohiju uloga džokera

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ohi Omoijuanfo bi mogao da uđe sa klupe (Foto: Starsport)

Lako je na premijeri pao Radnički iz Niša, a sledeći plan je da se preskoči Kolubaran (subota, 20 časova). Šest bodova iz dva meča na stadionu “Rajko Mitić” su imperativ za domaćina i pogotovo da se pobegne dva boda najvećem rivalu Partizanu.


SUPERLIGA SRBIJE: Od 20 igraju Crvena zvezda – Kolubara, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 4+ golovi 1.35. 


Svi aduti su spremni, što je dodatni spokoj za trenera Dejana Stankovića, ali i “problem” kome ukazati poverenje od starta. Seku Sanogo polako hvata takmičarski ritam i jedino se još od povrede oporavlja Radovan Pankov.

Ofanzivna koncepcija je izbor, a prednost u špicu imaće Milan Pavkov. Napadač je otvorio sezonu golom i biće starter. Treninzima sa ekipom, posle tri nedelje pauze se vratio Ohi Omoijuanfo i u igru će ući verovatno u drugom poluvremenu.

Pozadi ostaje bez promena i ulogu desnog beka imaće Marko Gobeljić, mada je jedno od rešenja i mladi Nikola Stanković. Nema potrebe da se juri sa dovođenjem stranca, mada se snimaju potencijalne novajlije i ima vremena do kraja prelaznog roka.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Zvezda “prazni kasu” za najboljeg strelca Lige konferencije (VIDEO)

Evo šta Pešić radi dok čeka rasplet oko povratka u Crvenu zvezdu (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.