Budimo u kontaktu

ITALIJA

STANKOVIĆ: Velika pobeda, znate zbog koga sam gledao ka nebu! Moj sin ne dolazi (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Stanković je nekoliko puta tokom utakmice gledao ka nebu (Foto: Printskrin)

Godina nije mogla lepše da počne – Sampdorija je najavila žestoku borbu za opstanak. Izuzetno tri važna boda osvojila je četa Dejana Stankovića (2:1), a pogledi ka nebu u nekoliko navrata bili su upuđeni velikom prijatelju, nedavno preminulom Siniši Mihajloviću.


Na meču Fjorentina – Monca, naša kladionica nudi kvotu 3.70 za igru GG2.


Zna se koliki je emotivac bivši trener Crvene zvezde, posebno ovih dana kada je ostao bez svog velikog prijatelja Mihe.

Gledao sam ka nebu. Znamo kome se to posvećuje (Siniši Mihajloviću, jasno se iako se trener Sampdorije nije konkretno izjasnio) . Ovo je Sampdorija koju želim da vidim i kakvu žele naši navijači. Promena puta je moguća ako igramo kao protiv Sasuola. Ovo je dobar znak promene – poručio je Stanković

Trener Sampdorije je u mikrofon Skaja analizirao meč:

Ova pobeda mi je ostavila mnogo dobrog. Momci su dosta radili tokom pauze, a a sada bili požrtvovani, koncentrisani. Bila je to velika pobeda i ovo su tri boda koja zvuče kao mali korak ka spasu.

Stanković je upitan da li će njegov sin Filip doći u Sampdoriju.

Apsolutno ne! Moj sin će ostati u Volendamu i tu će nastaviti da raste. Nadam se da će nam se jednog dana putevi ukrstiti, ali trenutno ne u Đenovi – rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:

Babić interesantan i Viljarealu – Almerija odredila cenu ispod koje nema priče

ŠOK ZA PORTUGALCA Ronaldo ne može u četvrtak da debituje za Al Nasr! Ovo je razlog…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.