Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STANOJEVIĆ KRATAK: Skup remi! TRENER NAPRETKA: Nismo igrali za Zvezdu, ja od ovoga hranim porodicu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ivan Stefanović i Aleksandar Stanojević u razgovoru (Foto: Starsport)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je kratak posle remija sa Napretkom 0:0. Šef stručnog štaba crno-belih je svestan novonastale situacije.


ARGENTINA: Od 21 igraju Lanus – Kolon, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20. 


Skupo remi. Sigurno je da smo razočarani sa ovom situacijom. Nismo uspeli da se izdignemo posle jedne teške evropske utakmice, to je rezultat toga – kratak je bio Stanojević.

Sa druge strane Ivan Stefanović nije mogao da sakrije zadovoljstvo osvojenim bodom. Napredak je sada pred plej-ofom Superlige Srbije, a ni borba za Evropu nije daleko.

Nismo uspeli da pobedimo tri utakmice kod kuće, pri tome smo imali pehove sa crvenim kartonima. Došli smo na JNA pod pritiskom, oni su igrali za titulu, a mi za plasman u plej-of. Momci su pokazali karakter, igrali su onako kako smo se dogovorili, tražili smo šanse iz kontri i polukontri. Trebalo je u pojedinim situacijama da kaznimo Partizan. Oni su bili pod velikim umorom posle Evrope. Čuo sam sad dobacivanje da smo igrali za Zvezdu, mi igramo za nas, mi se borimo za goli život, ja hranim porodicu od ovoga, mi igramo za Napredak, nas ne interesuju ni Zvezda ni Partizan. Čestitam Stanojeviću i Partizanu na fer igri, nama na velikom bodu, naš cilj je plej-of – rekao je trener Napretka, Ivan Stefanović.

STANKOVIĆ: Menjam “penaldžiju”, od sada on izvodi penale!

PARTIZAN ZASTAO Crno-belima samo bod protiv Napretka u Humskoj, Zvezda može na prvo mesto

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.