Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OBRT Nije žrtva, već nasilnik! Zvezdin golman tukao kaišem! Snimci kamere sve otkrili

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Stefan Marinković (Foto: Starsport)

Nije onako kako se pisalo… Pre nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je pretučen mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković. Međutim, istina je sasvim drugačija. On uopšte nije žrtva, nego nasilnik.


SUPERLIGA SRBIJE, PLEJ-OF: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Čukaričpkog protiv Voždova je 1.85. Meč počinje u 17:30.


Ovim povodom oglasio se restoran Stadion, u kom se sve desilo. Dostavljeni su snimci sigurnosnih kamera iz restorana, lifta, hodnika i sa parkinga uz objašnjenje svakog snimka.

– Na prvom mestu želimo da istaknemo da se na pomenutoj proslavi nije dogodio nikakav pokušaj silovanja – navode u odgovoru i uz to nam dostavljaju snimak gde se zaista vidi da Stefanova sestra odlazi dobrovoljno sa jednim mlađim licem u prostoriju koja služi za odlaganje poklona pišei Telegraf.

Potom sledi nekoliko snimaka na kojima mladi golman odlazi sa sestrom u jednu od prostorija.

– Na snimaku se vidi kako Stefan, vidno pijan, zajedno sa sestrom napušta prostoriju u 00:24.

Nedugo zatim se vratio u sobu, što je, takođe, snimljeno na kameri.

– Stefan upotrebom sile nasilo ruši vrata i ulazi u prostoriju u tom momentu njegova sestra nije u prostoriji, a na snimku se vidi kako ona ulazi kasnije u prostoriju. Dakle, nisu nikakvih huligani njega tukli kaišem po licu i telu, već je isti imao nameru da upotrebi kaiš kako bi drugim licima naneo povrede, jer se na snimku vidi kako s kaišem ide ka prostoriji.

Uusledio je zahtev da Stefan i njegova sestra napuste objekat.

– Oni su nevoljno i uz mnogo problema to učinili.

Na videu iz lifta se vidi kako Stefan kaišem tuče ljude oko njega.

– Stefan kaišem i nogama udara maloletna lica koja usled toga zadobijaju telesne povrede čiji se će stepen naknadno da bude utvrđen.

– Nijednog momenta niko od gostiju niti zaposlenih nije udario Stefana. Iz svega priloženog jasno se vidi da maloletni Stefan Marinković, želeći da opravdava delikventsko ponašanje, u javnosti stvorio lažnu sliku i sebe predstavio kao žrtvu huliganizma i nedoličnog ponašanja.

– Osuđujemo svaki vid nasilja, naročito nad maloletnicima, i to je jedan od razlog što se oglašavamo na ovaj način – uz dodatak da će ceo slučaj završiti na sudu.

PROČITAJTE JOŠ:

NBA Harden kao u najboljim danima, Dončić i ekipa izjednačili protiv Finiksa

IGRE Pogodi mint prvog gola na meču Fjorentina – Roma

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.