Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

“SAVIĆ SE PONAŠAO KAO BUDALA” Pogledajte sramotne poteze crnogorskog fudbalera iz redova Atletika protiv Sitija (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Stefan Savić čupa Džeka Griliša (Foto: Printskrin/Jutjub)

Malo toga moglo je da se vidi na stadionu Vanda Metropolitano. Atltiko Madrid i Mančester siti odigrali su meč bez golova, ali ovaj duel pamtiće se po brojnim incidentnim situacijama.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaBet na pobedu PSV-a protiv Lestera je 2.05. Meč u Ajndhovenu počinje u 18:45.


U njima je naročito prednjačio član “jorgandžija” Stefan Savić. Crnogorski štoper je tokom čitavog meča vodio “rat” sa Filom Fodenom, s kojim je, utisak je, želeo da započne ozbiljniji obračun. Sve je počelo još u prvom poluvremenu, kada je, iako nije bilo nikakve potrebe, pošto je lopta već bila u autu, Savić odgurnuo ramenom Fodena u reklame…

UDARANJE GLAVOM, ČUPANJE KOSE…

U finišu utakmice, kako je eliminacija u Ligi šampiona bila sve izvesnija, tako je rasla i nerviza. Kulminacija je bila u poslednjim minutima, kada je došlo do opšteg meteža. U epicentru je ponovo bio Stefan Savić.

Engleski Dejli Mejl pobrojao je sve loše stvari koje je u tim momentima učinio Savić. Navodi njegovo udaranje glavom u glavu Rahima Sterlinga i povlačenje za kosu Džeka Griliša, a onda i scenu u tunelu posle utakmice u kojem je ponovo želeo obračun s rivalima.

NEUKUSNO PONAŠANJE

Razočaran ponašanjem Stefana Savića, ali i ostalih igrača Madriđana bio je legendarni engleski štoper Rio Ferdinand.

Igrači Atletika su se ponašali neukusno. Trebalo bi da ih bude sramota zbog gluposti koje su pravili. Kada pričamo o fudbalu, moram da čestitam Atletiku jer su naterali Siti da igra onako kako ih dugo nismo gledali. Izbacili su ih iz ritma. Međutim, one stvari pred kraj utakmice nisu ono što želimo da vidimo – poručio je Ferdinand.

Za Savića je rekao:

– Savić se ponašao kao budala!

PROČITAJTE JOŠ:

RECEPT ZA POBEDU SE NE MENJA Stanković “izoluje” ekipu od tenzija

GRME U UPRAVI NIŠLIJA Za naše igrače gol je misaona imenica! Nije ovo rekreacija!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.