Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

STIGAO MILOJEVIĆA Stanković ostvario tri “petice” u Evropi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Vremena se menjaju. Nekada se kretalo od prvog kola, kao 2017. godine pod palicom Vladana Milojevića, čija će misija ostati upamćena po dva plasmana u Ligu šampiona. Naslednik Dejan Stanković počeo je odavno da fletruje sa istorijiskim rezultatima.


ARGENTINA: Od 18 igraju Arsenal Sarandi – Atletiko Tukuman, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.70. 


Uspeo je nekadašnji superstar Intera da gotovo vatnije i teoretski obezbedi plasman u plej-of rundu za Ligu šampiona, prvi put od kada sedi na klupi Crvene zvezde. Izborio je dva proleća u Ligi Evrope, prvo mesto u grupi, postavio rekord po osvojenim bodovima.

Treća sezona je otvorena prema planu i renomeu, a još jedan podatak je na tasu aktuelnog šefa stručnog štaba. Upisana je nova impresivna “petica” u Evropi i to treća. Prvo Evropa, pa prošle sezone Kaitat i pre nekoliko dana u istoj koloni je upisan Pjunik.

Ovaj uspeh je 14. pobeda od ukupno 21 utakmice po čemu se izjednačio sa prethodnikom, ali iz manjeg broja susreta. Sledeći po učinku su Miodrag Božović, Slavoljub Muslin… Vidi se rukopis Stankovića u igri ekipe, pečat u uspesima i jasno je da će želeti po svaku cenu plasman u Ligu šampiona. Poslednja prepreka biće najverovatnije Makabi Haifa.

PROČITAJTE JOŠ:

Određeni arbitri koji će da sude srpskim klubovima u Evropi

KREĆE OFANZIVA Velikan odvodi Kostića iz Ajntrahta

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.