Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

STIGLA PODRŠKA Ivana dobila moćnu poruku od trofejne srpske sportistkinje, a oglasila se i njena velika rivalka (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Ivana Vuleta (Foto: Beta/AP)

Tako blizu, a tako daleko. Milimetri su delili Ivanu Vuletu od medalje na Svetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Judžinu.


ARGENTINA: Od 21:30 igraju San Lorenco – Taljeres, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.80. 


U trećem skoku je letela više od sedam metara, ali je dosuđen prestup. Na snimku se vidi da je taj prestup bio milimetarski. Zbog toga se Vuleta (nekada Španović) oglasila porukom na Instagramu.

Našoj najboljoj atletičarki je stigla podrška od svih pratilaca. Oglasili su se i neki sportski asovi. Posebno se izdvaja poruka naše trofejne strelkinje Zorane Arunović.

Hej, ti si toliko toga uradila u svojoj karijeri da jedna medalja ili jedan “neuspeh” ne može da te definiše. Ali, ono što je još bitnije od svih tih medalja je činjenica da si inspirisala mlade i u zemlji, ali i širom sveta, koji su iz želje da jednog dana budu baš takvi kao ti počeli da se bave sportom. A to nijedno zaletište i nijedan skok ne mogu da promene. Želim ti sve medalje do kraja karijere, ma kada ona bila, od mene imaš veliko veliko poštovanje – napisala je Arunović.

Foto: Printscreen

Njena velika rivalka u skoku udalj je Ruskinja Darija Klišina. Ruskim i Beloruskim sportistima je zabranjeno da se takmiče u Judžinu zbog rata u Ukrajini. Ipak, Klišina prati šta se dešava na Svetskom šampionatu, a Vuleti je takođe poslala poruku.

Sistem nije savršen, ali ti si juče bila odlična i zaslužuješ bolju poziciju – napisala je Klišina.

Foto: Printscreen

Ovakve poruke će definitivno dati snagu Vuleti da na sledećim takmičenjima bude još bolja.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJVEĆI FUDBALSKI FOLIRANT Brazilcu se smeje ceo svet! (VIDEO)

SVI NA BANOVO BRDO! Besplatan ulaz na istočnu tribinu Čukaričkog u Ligi konferencije

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.