Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SUDBINA Igrao je za evropske gigante, sada odlazi u mali španski klub

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dejli Blind (Foto: Beta/AP)

Fudbalska sudbina se poigrala sa Dejlijem Blindom. Čuveni holandski defanzivac bio je član evropskih velikana poput Ajaksa, u kojem je ponikao, Mančester junajteda, kratko i Bajerna, a posle isteka ugovora sa Bavarcima je ostao bez angažmana. Iznenadio je Evropu izborom novog kluba. Biće to španska Đirona.


Kina: Na meču Henan – Šandong T, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru 2-2.


Ekspert za transfere Fabricio Romano otkriva da je 33-godišnji Holanđanin prošao medicinske preglede i da se očekuje potpis ugovora sa klubom koji je prošlu sezonu u La Ligi završio na 10. mestu.

Iskusni defanzivac je u Bajernu proveo samo šest meseci. Došao je u januaru ove godine iz matičnog Ajaksa i odigrao samo 157 minuta na pet utakmica. Dres reprezentacije Holandije nosio je čak 101 put.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.