Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

SUMA SUMARUM Nema laži, nema prevare – Zvezda je najgori tim Lige šampiona!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Razočarali - igrači Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Spuštena je zavesa na grupnu fazu Lige šampiona. Tabele ne lažu i neće da se dopadnu navijačima Crvene zvezde.


ARGENTINA, Kup: Estudijantes i Defensa sastaju se u 1.10, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.10.


Nema laži, nema prevare. Posle poraza u poslednjem kolu od prvaka Evrope Mančester sitija sa 3:2 i sa samo jednim osvojenim bodom iz šest mečeva šampion Srbije najgora je ekipa u ovoj sezoni elitnog takmičenja.

BOLJI I BELGIJSKI DEBITANT

Debitant u Ligi šampiona Antverpen u ludom finišu meča porazio je Barslelonu sa 3:2 i došao do prvih bodova, dok je Seltik bio bolji od Fejnorda (2:1) i takmičenje završio sa četiri boda. Od juče je bilo poznato da su Sevilja i Union Berlin okončali učešće sa po dva osvojena boda.

Tako je fenjer završio u rukama tima Baraka Bahara. Uz to, srpski tim je jedna od najgorih odbrana u takmičenju. Samo je Anterpen primio više golova – 17, a Mančester junajted i Seltik kapitulirali su identičan broj puta kao Zvezda – 15. Razočaravajuć ishod s obzirom na ulaganja ovog leta i u tim i u skupoceni stručni štab izraelskog trenera.

Fudbaleri srpskog prvaka ispred severne tribine (Foto: Starsport)

Podsetimo, potrošili su odgovorni na “Marakani” 12,4 miliona evra na pojačanja, od čega je 9,5 miliona evra otišlo na panične kupovine Šerifa Endiajea i Hvang In Boma. Korejac se ispostavio kao solidno pojačanje, ali je pitanje da li vredi 5,5 miliona evropskih novčanica. Šerif je jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

Hvang In Bom bio je strelac protiv Sitija (Foto: Starsport)

Isto može da se kaže i za trenera Baraka Bahara kom je ugovorom obećano četiri miliona evra, koje je trebalo da podeli sa svojim saradnicima za dve godine u Beogradu. To se gotovo izvesno neće desiti, odnosno Bahar neće dočekati kraj ugovora. A za novac ostaje da se vidi.

Skup promašaj – Barak Bahar (Foto: Starsport)

SAMO BOD PROTIV ŠVAJCARACA

Još teže će biti navijačima Crvene zvezde kada budu vratili film posle brodoloma svog tima u Ligi šampiona i shvatili da je za evropsko proleće bio potreban dobar rezultat protiv Jang bojsa. Znalo se to i kada su promešane kuglice u Nionu, jednostavno su Mančester siti i Lajpcig klasa iznad i za srpskog i švajcarskog prvaka. Ali, sve što je crveno-beli tim uspeo je da iščupa jedan bod na domaćem terenu protiv “mladih momaka” iz Berna (2:2). Premalo je to za elitni nivo fudbala.

Gol Osmana Bukarija protiv Jang bojsa (Foto: Starsport)

Zbog toga je rezultat ovakav kakav jeste. Crvena zvezda je na samom dnu evropske elite. A izgovora nema. Imalo je rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana čitavo leto da spremi tim za veća dela. Plasman u elitu je već bio u džepu. Dogodine, ako ponovo Zvezda osvoji titulu, to neće da bude slučaj.

28 Komentara

28 Comments

  1. Misko

    14.12.2023. at 00:06

    Bolje Vucic da je ulagau u prirastaj porodicama nego da je bacao milione evra kroz prozor.Veceras je u sastavu Zvezde bilo osam stranaca.

    • tomas

      tomas

      14.12.2023. at 02:58

      To je Zvezda donela odluku da mogu neograniceno stranci sa Eu pasosom pa davanje pasosa strancima kroz godinu dana a neki bracni parovi ne mogu da dobiju iako su tu po 5 godina i imaju decu.Da nema ona 2-3 klinca to je ekipa koja je mogla da se zove Ludogorec, Serif ili Apoel …nema tu neke razlike , najgore je sto i Partizan mora da bi bio konkurentan sa dovodi polovicne strance a i ostali sve vise imaju stranaca sumnjivog kvaliteta

      • Zarko

        15.12.2023. at 09:26

        Bravo,odlicno receno.Kao u kosarci umesto da razvijamo nase igrace mi pravimo kes Čoviću.Terza i drugovi u fudbalu isto.Stavi to na samofinansiranje i dovidjenja.Cela sportska drustva za evro pa ko kupi neka se udara u glavu gde da nadje pare.

  2. Uroš Ivanović

    14.12.2023. at 00:14

    Jedini portal koji je objavio ovu sliku i priliku stbdkog fudbala.
    Svaka cast na objektivnosti!

  3. Bla bla

    14.12.2023. at 00:42

    Ne znam sta ste ocekivali, tim je pretposlednji po vrednosti, ta “velika” ulaganja su za sve prosecne ekipe normalna i svake godine uloze minimum toliko…taj Antwerp, koji je debitant, je 30 miliona skuplji od Zvezde, sta tek reci za Sevilju, Njukasl i ostale ekipe koje ulazu 5x vise para od Zvezde, a imaju po bod vise u slicnim grupama, sve u svemu mislim da se nisu obrukali niti u jednoj utakmici ove godine, mnogo je veci blam bio prosle godine sto se nije prosla ona grupa LE, ali iz nekog razloga su to svi zaboravili i velicaju Milosa Milojevica kao da je Anceloti…a mediji treba da prestanu da pumpaju price i ocekivanja pred svako klupsko ili reprezentativno takmicenje, i da ne ocekuju nerealne rezultate, pogotovo u fudbalu…

    • Sashko

      14.12.2023. at 19:45

      Odličan komentar, ja to zovem “bezrazložni optimizam”.

  4. Sabre

    14.12.2023. at 01:08

    Kako jadan i maliciozan naslov. Realnost je da smo u dva meca pogodili cetiri puta stativu i da smo makar jedan bod sa kojim ne bi bili “najgori tim” zasluzili. I to u grupi u kojoj sem YB smo igrali sa zverskim timovima. Ali neka radi masinerija, statisticki smo ispali najgori, nek se nasladjuju malo likovi kojima je misaona imenica i da prodju neke nordijske anonimuse u trecem po redu evropskom takmicenju a kamoli da dodju u LS…

    • Oliver

      14.12.2023. at 10:14

      Mi igrali ligu šampiona dva puta,mnogo pre vas,i nismo bilo najgori tim nijednom,dok ste vi redovno ispadali svake godine u sezoni kupanja.
      Nordijski anonimusi razvalili jedan Fenerbahče sa Tadićem sa 6 komada i Ludogorec sa 7 komada. E sada pokušaj da zamisliš šta bi uradili sa tvojom superpoznatom zvezdanom,bii bi demolirani.

      • Bla bla

        14.12.2023. at 12:33

        O čemu ti pričaš druze, imali ste 0 bodova u drugom učešću u LS u slabijoj grupi od ove…a drugo, i vi ste počeli u sezoni kupanja da ispadne

      • Sabre

        14.12.2023. at 13:56

        Lice, i mi smo taj isti Fenerbahce razvalili, a Ludogorec vise puta ovih godina izbacili. Ali mislim, zasto se ja cudim da je lik koji navija za tim koji regularno ispada pre sezone kupanja ali onda misli da su najjaci na svetu kad 13 namestenih tekmi za redom dobiju nema pojma o fudbalu i lupeta gluposti?! Ajde, uskoro ce derbi, pa cemo da vidimo, a? 🙂

      • Dragan

        14.12.2023. at 16:01

        Kakva laz Olivere. Bukvalno ste bili najgora ekipa LS i jos niste ni bod uzeli u najslabijoj grupi LS te godine.

    • NSo

      14.12.2023. at 13:44

      Druže ne znam da li su ti objasnili da se ne skupljaju bodovi ako pogodis prečku ili stativu?? Realnost je da su MNOOOGO loša “pojačanja” za tolike pare.
      Ja sam partizanovac ali mi je krivo sto je zvezda imala lošu sreću ali budimo realni, mnogo su lose igrali.

    • Gix

      14.12.2023. at 15:52

      Sta si ocekivao pa vidi ko ga je pisao, i ko je jedva docekao da Srbija nema predstavnika u evropi.

  5. Igor

    14.12.2023. at 01:45

    Na samom dnu elite…. Ali u eliti pacove.

  6. Don Vito Corleone

    14.12.2023. at 06:42

    Bravo za MBS i ovaj tekst SUMA SUMARUM! Sve je nažalost sušta istina! Najveće razočarenje su Zvezdini Afrikanci koji nisu sposobni da igraju ni u III ligi! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!

  7. Nenad

    14.12.2023. at 09:01

    Nismo bili zadovoljni kad smo igrali defanzivno i opet gubili u prethodnim ciklusima. Sad smo igrali ofanzivno sasvim pristojno (po stvorenim prilikama), sa slabom realizacijom, ali smo i defanzivno bolje prošli nego u prethodnim nastupima. Po jedno dobro poluvreme smo igrali u obe utakmice sa Lajpcigom, sinoć drugo poluvreme je ok, sa Jang Bojsom je nedostajalo sreće, bili smo bolji u Bernu. Ulaganja Zvezde su za nas u Srbiji ogromna, ali tih 12 miliona je jedan prosečan igrač u ligi petica. Šteta je jer smo mogli da osvojimo više bodova.Sreće smo imali na utakmici koju nismo mogli da dobijemo (u Engleskoj i Nemačkoj), a tamo gde je to trebalo nismo je imali. Razočarani smo utiskom Zvezde u Srbiji, a u LŠ je utisak sasvim solidan. Da nije bilo lutanja Bahara sa igračima, sigurno bismo imali još neki bod. Treba jedan odličan štoper, jedan igrač tipa Seku Sanogo u prvoj sezoni, levi bek i napadač koji ume da realizuje šanse. Realno, Zvezdi je mera Liga Evrope.

    • Mhm

      14.12.2023. at 10:12

      Ko bre igra ofanzivno? Ccccc

  8. Bolic

    14.12.2023. at 09:05

    Pa dobro neko najgori u grupnoj fazi Lige Šampiona a neko je najgori u kvalifikacijama za Ligu konferencije u aprilu mesecu još dobro to je to to je fudbal Idemo dalje

    • CZ

      14.12.2023. at 10:34

      Izgleda da je to cilj da se bude bolji od unistenog kluba . Ok brat moj , ne voliš ti Zvezdu ti mrziš Partizan , nema tu nista dobrog…

  9. džon meklejn

    14.12.2023. at 09:26

    da nije partizan ovakav kakav je, ne bismo mi videli ni prvo mesto u š ligi ove godine….

  10. Grobar MK

    14.12.2023. at 09:37

    DNO DNA !!!
    Tako je to kad sampioni postajete zahvaljujuci vasem FSS, Sudijskoj organizaciji , vasim bratskim klubovima u SUPER LIGI, “dragi” moji cigani.
    E , u Evropi nemate nit FSS, nit sudijsku organizaciju , nit bratske klubove , ” dragi ” moji cigani , pa zbog toga ste na POSLEDNJEM mestu Lige Sampiona !!!!!
    Najinteresantnije od svega da pre no sto krene Liga Sampiona vas “vrli” direktor onaj “dotor” Terza zajedno sa Mrkelom i onim jadnim Marinom na sva usta najavljuju minimum Evropu na prolece , a mozda i ulazak u 16 najboljih . Pridruzuje im se onaj “najbolji” menadzer i analiticar na ovim prostorima , onaj janicar (S)Ranko Stojic , koji uvek prica “bice bolje” u ovom segmentu, u onom segmentu igre Zvezde , a od onog njegovog “bice bolje” ispade DNO DNA , poslednje mesto u Ligi Sampiona .
    A onaj “dotor” Terza nema tri ciste (vidi se da mu je kupljeno ono “dotor”) da bude sportsmen pa da kaze da nije bilo odlicnih evropskih rezultata naseg PARTIZANA i igranja evropskog proleca prosle godine , kojeficijent fudbalske Srbije ne bi bio takav da omoguci Zvezdi direktno ucesce u ovogodisnoj Ligi sampiona .
    Zbog svih navedenih stvari “dragi” i jadni moji cigani necete docekati evropsko prolece , vec ce te postaviti PSIHOPATSKE CILJEVE da uz pomoc FSS, sudijske organizacije i bratske klubove osvojite duplu krunu .
    SAMO NAPRED “U VASE NOVE POBEDE” !!!

  11. 🇦🇱🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    14.12.2023. at 09:40

    KAKO SE ČINI I KAKO SE STVARI ČUDNO RAZVIJAJU, EKIPA SE PODIGLA BAHARU NA KRAJU I POSLEDNJE DVE TEKME JE ŠTO JE NAJČUDNIJE ,MOGO DA DOBIJE I BOJSE TAMO, A S MALO SREĆE I SITI OVDE. SITI JE ŠUTNUO U GOL 3X I SVE SU UŠLE,A ZVEZDA 6X ,A UŠLE SAMO 2 PLUS ZVANIČNO JEDNA STATIVA,PA ONAJ TUROBNI PROMAŠAJ ENDIAJA, GDE JE LOPTA IŠLA NA 30CM OD GOLMANA PA OVAJ ČISTIM INSTIKTOM BRANIO…ŠTA DA JE UMESTO NDIAJA ,DA JE BAHAR NORMALAN,IGRAO KATAI KOJI GAĐA I POGAĐA,TO BI BILA ČISTA GOLČINA. PA ONA SUDIJSKA BRUKA KAD JE SVIRAN FAUL OLAJONKI NA 16M OD GOLA ,KOG REALNO NIJE BILO AL SUDI TI AZER KOJI ŽIV NIJE DA SE NEZAMERI SITIJU I UEFA MAFIJI,JER OLAJONKA BI TO RUTINIRAO. ONAJ OFSAJD KAD JE MALI MIJAT UPUCAO DRUGU STATIVU ,UOPŠTE NIJE PRIKAZAN KAKO TREBA SA METRIKOM JER DELUJE DA JE BIO VRLO SUMNJIV.AKO NIJE BIO, A NISU NAM GA LEPO PRIKAZALI,GLEDALA BI SE RUKA NJIHOVOG ŠTOPERA KOJA JE BILA ZA PENAL, I??!!! SLUŠAM KAKO SE LOŽE GLODARI ŠATRO SITI IGRAO BEZ 5 MAJBOLJIH!? JEL IH NEKO TERAO??? NAMA NISU IGRALI MIĆA IVANIČ, STAMENIĆ, VOLJOM PSIHOPATSKOG TRENERA, NI KRASO, NI KATAI OD STARTA, PA NI MALI MAJSTOR KANGVA…DA NE PRIČAM DA JE BOLESNIK NAJURIO MKIJA BORJANA KOJI POSLE POLA SEZONE MORA DA MU BUDE STAVLJEN NA DUŠU JER UZ SVE POŠTOVANJE KOJE IMAM ZA GLAZERA, BOKI JE FAKAT BOLJI GOLMAN I MNOGE GOLOVE BI ODBRANIO I DOHVATIO VELIKIM RASPONOM RUKU I FENOMENALNIM REFLEKSOM ZA ČOVEKA DVOMETRAŠA. RECIMO DRUGI GOL GOTOVO POTPISUJEM DA NE BI PRIMILO DA JE BOKI BIO NA GOLU. TO JE OZBILJNA SRAMOTA ZVEKANA TERZIJE, ŠTO JE DOPUSTIO PSIHOPATI DA MAM NAJURI KAPITENA I NAJBOLJEG GOLMANA U POSLEDNJIH 30 GODINA U FK CZV. OMRI GLAZER JE NIZAK RASTOM, LINIJAŠ JE I U REALNOSTI SAMO MOŽE DA BUDE NEGDE NEKI BEK AP I TO JE VRH! BOJIM SE KAKO SE STVARI TRENUTNO ODVIJAJU I KAKO MU SE EKIPA DIGLA SAMA OD SEBE,JER ON JE MESEC, DVA NI NE TRENIRA, NEGO SE BAVI POLITIKIOM, DA ĆE MU SE POSREĆITI DA NADRNDA GLODEARE SA 5:0,KAO LETOS FIORENTINU, A ONDA NIKO NEĆE MOĆI DA MU STANE NA REP I DA MU OTKAZ. SKORO SAM UBEĐEN U TAKAV SCENARIO!

  12. Radojica

    14.12.2023. at 10:50

    Najgore od svega je povlačiti nekakve paralele, uporedjivati klubove, naročito u Srbiji.
    Da je Zvezda bodbacila u svakom pogledu to je očigledno. Najviše od svih “najverniji”, koji su dozvolili da se skarabudži ovakav tim i da budu kao svi srećni i zadovoljni sa ovakvim postignutim u Evropi, a i u LL ligi čini se da je još lošija situacija što se igre tiče.
    Mislim da je mogao daleko kvalitetniji tim da se sklopi.
    I što se tiče “novinara” koji je odštampao ovaj tekst, uporedi se prijatelju i ti sa nekim novinarom iz lige “petice” ili bar iz zapadnog okruženja i zapitaj se da li ikada napisao bar jedan tekst, postavio pitanje na kzš, a da si mislio svojom glavom ili uradio onako kako bi trebalo.

  13. Aca

    14.12.2023. at 11:02

    A u brate svaka ti čast kako si smeo ovo da napišeš [Najgora u Evropi]bojim se samo da zbog ovog ne popiješ otkaz,to državnoj miljenici nesme da se radi.Dato 50 mil.evra u tim a oni UBEDLJIVO NAJ GORI.

  14. Nagual

    14.12.2023. at 14:09

    Neko je najgori u Ligi šampiona a neko u Konferenciji.

  15. Gix

    14.12.2023. at 15:42

    Redakcijo MaxBeta Koliko je vas partizan uzeo bodova? Ispali u 2 kolu lige konferencije trecerazredno takmicenje od djece Norsjeland 0-6 A u prvom kolu ste skrsili mocni Sabah na penale…
    E to je uspeh, i vi nekoga kritikujete…
    App dalete

  16. Dod88

    14.12.2023. at 15:44

    Novinari bacili kosku da zarade na komentarima i pregledima, a vi se koljite naivcine.
    A svako normalan bi upitao 0-6 Norsjeland 2 kolo trecerazrednog takmicenja…
    Delije brisu app MaxBet

  17. Kosta

    14.12.2023. at 16:40

    Ovo nema nigde objavljeno u Srbiji. Svaka cast na petlji da ovo kazete. Objektivnost je danas retka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.