Budimo u kontaktu

ENGLESKA

SUNOVRAT Bio je prvak sveta, igrao za Real i Arsenal, sada ide u drugu ligu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Mesut Ozil (Foto: Beta/AP)

Iza njega je blistava karijera, ali su mu kola odavno krenula nizbrdo. Mesut Ozil je nedavno izbačen iz Fenerbahčea posle sukoba sa trenerom Ismailom Kartalom koji je smatrao da je fizički nespreman. Iz redova turskog velikana su otvoreno poručili da ne računaju na njega i čak su mu oduzeli dres s brojem 10.


Na meču Hal siti – Hadersfild, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 3+.


Ubrzo se pojavio potencijalni poslodavac. Prema pisanju ostrvskih medija, to je drugoligaš Hal siti koji je spreman da Nemcu turskih korena ponudi jednogodišnji ugovor uz mgućnost pdoduženja za još jednu.

Odgovor Ozila za sada nije poznat, ali čini se da nema mnogo izbora, jer je za njega sve manje zainteresovanih klubova. Hal je trenutno tek 20. u Čempionšipu, ali nije u neposrednoj opasnosti da ispadne.

Rođen pre 33 godine u Gelzenkirhenu, Ozil je igrao za Šalke i Verder pre nego što je leta 2010. otišao u Real. Iz Madrida je posle tri sezone prešao u Arsenal za 47 miliona evra. Osvojio je titulu prvaka Španije, četiri FA Kupa i titulu svetskog šampiona sa Nemačkom u Brazilu 2014.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDINA ŽELJA ZA SLEDEĆU SEZONU Decu u vatru! Od leta na njih računaju na “Marakani”…

Stanojević: Osuđen sam u svim medijima, neću da ćutim makar ne radio više u Srbiji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.