Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Bahar posle obaranja svetskog rekorda: Lepo je biti deo istorije

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Barak Bahar (Foto: Starsport)

Ovo je više od tri boda, ovo je obaranje svetskog rekorda. Fudbaleri Crvene zvezde su u 18. kolu Superlige na svom stadionu savladali lučansku Mladost sa 3:1. Bila je to 122. uzastopna utakmica crveno-belih na svom stadionu u domaćem šampionatu bez poraza.


SERIJA A: U nedelju od 12:30 igraju Frozinone – Torino, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.25.


Prethodni rekord od 121. utakmice držao je Real iz Madrida od 2. februara 1957. do 21. februara 1965. godine. Zbog toga je trener Barak Bahar bio veoma zadovoljan.

PRONALAZILI REŠENJA I IGRALI PAMETNO

Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu – istakao je Bahar posle meča.

Istakao je izraelski stručnjak zadovoljstvo zbog činjenice da je Crvena zvezda uspela da obori svetski rekord.

Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord.

Govorio je strateg crveno-belih i o predstojećem duelu Lige šampiona.

Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom – zaključio je Barak Bahar.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.