Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ĐORĐEVIĆ ZA MAXBET SPORT POSLE RUŠENJA PARTIZANA Mnogo nam znači ova pobeda, namestilo se da pomognemo Zvezdi

Emir Selmani

Objavljeno

,

Slavoljub Đorđević (Foto: Starsport)

Položili su fudbaleri Radničkog iz Niša jedan od dva najteža ispita u srpskom fudbalu. Na Čairu je srušen Partizan sa 2:1 u 18. kolu Superlige.


LIGA ŠAMPIONA: PSV dočekuje Arsenal u 18.45, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.50.


Bila je to prva pobeda za novog trenera Slavoljuba Đorđevića na klupi Nišlija posle serije mečeva protiv timova koji našu zemlju predstavljaju u Evropi. Starteg tima sa juga Srbije u razgovoru za MaxBet Sport poručio je da je njegov tim zasluženo slavio.

Kad sam došao u klub, znao sam raspored. Volim uvek da izađem iz zone komfora. Odradili smo mini pripreme, izgubili smo od Čukaričkog, trebalo je da uzemo bod protiv TSC-a. Protiv Zvezde je bio Kup, to nas nije zanimalo jer nam je važnije prvenstvo, izveo sam kombinovani sastav. Spremali smo se za Partizan. Sve što nam se nije dalo protiv TSC-a, bog nam je vratio protiv Partizana – izjavio je Đorđević.

Slavoljub Đorđević (Foto: Starsport)

POBEDA JE BILA ČISTA

Cilj je, kako je rekao, da Radnički bude učesnik plej-ofa.

Kad sam došao, imao sam dogovor sa predsednikom kluba. Da se stabilizujemo do polusezone, a onda da dovedemo pojačanja i da podignemo Radnički do mesta koje vodi u plej-of. To ovaj klub i grad zaslužuju. Mislim da ćemo da uspemo da stabilizujemo Radnički – rekao je Đorđević.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev poručio je da su Nišlije slavile za sebe, a ne da bi pomogle Crvenoj zvezdi. Istu poruku šalje i Đorđević, koji je dete kluba iz Ljutice Bogdana.

Iskreno, najiskrenije, igrali smo za nas. Ja sam odrastao u Crvenoj zvezdi i kao igrač i kao trener, ali vodio sam ekipe protiv Crvene zvezde. Ozbiljno sam mučio Zvezdu sa Radnikom, sa Vojvodinom sam uzeo bodove Zvezdi. Ja sam profesionalac, 100 odsto sam u klubu koji vodim. Mnogo nam znači pobeda nad Partizanom, a namestilo se da pomogne i Zvezdi – izjavio je trener Radničkog.

Duel Radničkog i Partizana (Foto: Starsport)

Nije želeo da se osvrće Đorđević na poruke fudbalera Partizana koji su bili nezadovoljni suđenjem arbitra Marka Ivkovića.

Nikad nisam govorio o suđenju. Ne zanimam se mnogo pričama, nisam adresa da odgovorim na to. Naša pobeda je bila čista, mogli smo da slavimo i ubedljivo – istakao je Đorđević.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.